3 tips voor jouw badkamer in beton ciré

Mensen hebben de neiging vanuit een negatief perspectief naar hun badkamer te kijken. Het is waarschijnlijk omdat we onszelf dagelijks in de spiegel zien of er wel goed uitziet, terwijl we vaak alleen de moeilijke plekjes en foutjes zien. Maar met beton ciré kan je jouw badkamer omvormen tot iets wat beter bij jou past!

Deze blog gaat over 3 tips voor jouw badkamer met beton ciré!

Tip 1: Kies de juiste kleur

De eerste tip is om te kiezen voor de juiste kleur. Vaak denken mensen dat beton ciré alleen maar zwart of grijs kan, maar dit is zeker niet het geval. Beton ciré kan in bijna ieder kleur! Je kan een kleur in overleg met je vakman uitkiezen en het resultaat zal eraf springen. Daarnaast vergroot door de juiste kleur, ook jouw badkamer de ruimte.

Tip 2: Kies de juiste afwerking

De tweede tip is om te kiezen voor de juiste afwerking. Vaak wordt er gekozen voor een matte afwerking, maar je kan ook kiezen voor een glanzende afwerking. Deze geeft het beton ciré een luxe uitstraling en maakt de badkamer meteen iets chiquer.

Tip 3: Kies de juiste vloer

De derde tip is om te kiezen voor een vloer die past bij jouw badkamer. Vaak wordt er gekozen voor beton ciré met betonlook, maar je kan ook kiezen voor andere soorten natuursteen of marmer. Voor alle mogelijkheden kan je terecht bij een goede vloerenspecialist.

Met deze tips in gedachten, is het nu aan jou om te kiezen voor de juiste kleur, afwerking en vloer! Laat je inspireren in deze Webshop voor Beton Ciré door de verschillende mogelijkheden en geniet van je nieuwe badkamer!