5 Tegelpatronen en ontwerpen om je huis een make-over te geven

wandtegels van Betting Ressing

Ben je die saaie vloeren in je huis zat? Tegels kunnen je huis een make-over geven en een nieuwe look geven, die past bij de persoonlijkheid van jou en je huis. Van minimalistisch tot gedurfd en modern, tegelpatronen en ontwerpen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt voor verschillende stijlen. In deze blog zullen we vijf tegelpatronen en ontwerpen bespreken waarmee je je huis een frisse make-over kunt geven.

1. Chequerboard tegels

Een chequerboard patroon is klassiek, tijdloos en past bij elk soort interieur. Het is perfect voor mensen die niet te veel willen spelen met de details, en toch een mooi en elegant patroon willen. Chequerboard-tegelpatronen zijn er in verschillende kleuren en maten. Dit patroon is vooral geschikt voor de keuken en badkamers.

2. Visgraatpatroon tegels

Het visgraatpatroon is al jaren een favoriet tegelontwerp. Het is een zeer populair ontwerp in restaurantkeukens, maar kan worden aangepast aan elke stijl. Dit patroon geeft namelijk een gevoel van nostalgie en ouderwetse charme. Visgraatpatronen zijn ideaal voor de woonkamer of eetruimte. Maar worden tegenwoordig ook veel gebruik als wandtegels in de badkamer. Lijkt dit je wat? Kijk dan eens naar de wandtegels van Betting Ressing!

3. Hexagonpatroon tegels

Een hexagonpatroon geeft je huis een speelse, toch moderne uitstraling en is daarom perfect voor mensen die houden van een eenvoudig, minimalistisch interieur. Dit is waarschijnlijk het meest trendy tegelpatroon van het jaar! Het ziet er geweldig uit in de badkamer, waar het wordt gebruikt in douche- en badombouwen.

4. Mozaïekpatroon tegels

Een mozaïekpatroon is een ontwerp waarbij kleine tegels, vaak gekleurd, bij elkaar worden gelegd om een ​​beeld of patroon te creëren. Een mozaïekmuur, vloer of accentmuur kan een statement maken en levert een spectaculair visueel resultaat. Het is perfect voor hedendaagse kunstliefhebbers die graag iets creatiever willen doen met hun tegelontwerp.

5. Multicolorpatroon tegels

Multicolor tegelpatronen brengen een explosie van kleur en geometrische vormen mee naar je huis. Het combineert verschillende kleuren en patronen om een ​​specifiek ontwerp of patroon te creëren dat uniek is voor jouw huis. Dit kan worden gebruikt in de woonkamer, slaapkamers of badkamers en samen met contrasterende kleuren maakt het geheel tot een statement.