5 voordelen van LED strips – waarom je ze nu moet kopen!

LED-strips hebben een revolutie teweeggebracht in de wereld van de verlichting. De kwaliteit, maar ook de verscheidenheid aan tinten en kleuren die op de markt beschikbaar zijn, stellen je in staat een unieke ruimte te creëren, geld te besparen en het milieu te beschermen!

Bovendien zijn de voordelen van LED strips enkele van de doorbraken van de huidige technologieën, en als je nog niet weet wat ze zijn, is het nooit te laat!

Bekijk hieronder de voordelen van het gebruik van LED strips in jouw woninginrichting!

1. Eenvoudige installatie

De meeste LED-lichtstroken zijn aan de achterzijde voorzien van lijm, zodat je ze gemakkelijk kunt installeren. Bovendien kunt je ze dankzij het materiaal op verschillende oppervlakken bevestigen, naargelang jouw voorkeur!

De LED strips van INTOLED kan op elke gewenste lengte worden gesneden, van enkele centimeters tot enkele meters, en voldoet zo precies aan jouw behoeften, afhankelijk van het project dat je wilt realiseren.

Ze zijn uiterst flexibel. In tegenstelling tot lampen kan een ledstrip op gebogen oppervlakken en hoeken worden bevestigd en kan hij tot 90 graden worden gebogen.

2. Energie-efficiëntie

LED lampen verbruiken tot 75% minder energie dan gloeilampen en tot 50% minder energie dan compacte fluorescentie lampen.

Waardoor ze een superieure bron van energie-efficiënte verlichting zijn.

3. Kosten

Hoewel de initiële kostprijs van LED-lampen iets hoger ligt, zijn ze door hun lange levensduur, duurzaamheid en energie-efficiëntie veel voordeliger.

LED lampen kunnen worden gerecycleerd omdat ze geen agressieve chemicaliën bevatten. Bovendien maken hun lange levensduur en hun lage energieverbruik ze tot de ideale oplossing voor duurzame verlichting.

4. Innovatie

Het gebruik van verlichting in design is nog nooit zo eenvoudig geweest. Installeer LED-lichtstrips onder de kast, verlicht jouw TV of creëer een virtuele hemel direct aan het plafond.

De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos, het is belangrijk dat je jouw fantasie de vrije loop laat.

5. Kwaliteit Licht

Fabrikanten hebben zich ingespannen om de kwaliteit van het licht veel aantrekkelijker te maken en produceren leds met zowel warme als lichte of koele tinten.

Je kunt kiezen uit een verscheidenheid van kleuren of je kunt zich richten op een reeks licht met meerkleurige LED’s.