Alles over het gebruik van kraalringen

Ben je op zoek naar een manier om je schroeven mooi af te werken? Dan is het een goed idee om te kiezen voor de kraalringen. Deze schroeven worden over het algemeen vooral gebruikt voor het afwerken van bijvoorbeeld een lenskop, platkop of houtschroef. De uitstraling van deze schroeven wordt een stuk mooier. Het is dan ook zo dat de kraalringen vrijwel altijd worden gebruikt op afwerkingen van bevestigingsmaterialen die je blijft zien. De kraalring is een mooie en decoratieve manier om iets af te werken. Dit geldt niet alleen voor schroeven, maar ook voor plinten.

Ontdek hier de voordelen van kraalringen

Kraalringen hebben een drietal voordelen waar je van kunt profiteren. In de eerste plaats zijn de kraalringen van hoogwaardige kwaliteit en gaan ze dus lang mee. Daarnaast kun je de ringen zowel binnen als buiten gebruiken om bepaalde afwerkingen een decoratieve tint te geven. Verder is de afwerking mooi en decoratief: een aanwinst voor schroeven en plinten. De kraalringen zijn verkrijgbaar in verschillende diameters die variëren van 9mm tot 23 mm. De draadsoort van de ring is metrisch en daarnaast kun je kiezen uit twee uitvoeringen: de messing blanke uitvoering en de messing vernikkelde uitvoering.

Wil je bepaalde bevestigingsmaterialen die nog zichtbaar zijn mooi afwerken? Dan is het zeker mogelijk om te kiezen voor de kraalringen. Bekijk het aanbod van kraalringen en ontdek welke diameter jij nodig hebt. Je kunt de kraalringen bestellen per doos van 250 stuks. Zo weet je zeker dat je niet tekort komt!