Alles over mijn nieuwe luxe tuinbank

luxe tuinbank

Ik kan er zo van genieten om lekker in de gaard te zitten en wijn te drinken met vriendinnen. Ik kon mijn geluk daarom ook niet op toen ik van mijn verjaardag een luxe tuinbank kreeg. Mijn man heeft hem samen met een vriendin uitgekozen, want hij wist niet precies welke kleur ik nou eigenlijk het mooist zou vinden. Hij vertelde dat ze heel wat winkels af zijn gegaan totdat hij dit mooie meubelstuk heeft weten te vinden. Niet alleen zit ik met mijn vriendinnen graag buiten, maar natuurlijk ook heel graag met mijn man. We houden er beide erg van om gezellig te borrelen. Ook hij nodigt geregeld vrienden uit om een biertje buiten te komen drinken. Al met al is dit dus een perfect cadeau.

luxe tuinbank

Een prachtig meubel

Ik ben heel blij dat mijn man en vriendin de goede kleur meubel hebben uitgekozen. De witte luxe tuinbank staat echt heel mooi in onze groene gaard. Laatst ben ik ook op stap geweest om wat meer bloemen ervoor te kopen. Ik vond namelijk dat het allemaal wel wat kleur kon gebruiken. Toen mijn cadeau eindelijk achter stond heb ik gelijk mijn vriendinnen uitgenodigd om wat te komen drinken samen. Ze waren allemaal super enthousiast over mijn nieuwe meubel. Het ziet er ook gelijk veel chiquer uit zei een vriendin van mij, daar had ze helemaal gelijk in. Ik kan niet wachten totdat het hoog zomer is en ik samen met mijn man hier een wijntje kan drinken op een warme zomeravond.

luxe tuinbank