Alles over woonadvies aan huis

Ben je uitgekeken op je huidige interieur of kan het wel een opknapbeurt gebruiken? Weet je niet goed hoe je je nieuwe woning moet inrichten of worden jij en je partner het steeds maar niet eens? Misschien is het dan een goed idee om hulp in te schakelen van een expert. Dit kan natuurlijk bij een interieurwinkel, maar tegenwoordig kan dit ook gewoon vanuit huis. Wel zo handig, want dan ziet de interieurexpert meteen hoe jouw woning eruit ziet en kun jij makkelijk uitleggen waar je tegenaan loopt. Zou jij ook woonadvies aan huis willen krijgen? We vertellen je er in dit artikel alles over.

Voel je thuis in je huis

Je woning is je thuis en het is belangrijk dat je je er ook echt thuis voelt. Een fijne inrichting helpt hier enorm mee. Wanneer de styling niet bij je past of het een chaotisch geheel is, zal dit ook als gevolg hebben dat jij je minder thuis voelt in je eigen huis. Het is dus van belang om een mooi geheel te creëren en te achterhalen wat precies jouw stijl is. Een interieurexpert kan jou hier goed mee helpen. De interieurexperts van woonwinkel rijssen komen gewoon bij jou thuis om jou advies te geven. Niet alleen over de inrichting, maar ook over meubelkeuze, indeling, styling, verlichting, vloer, raambekleding en die mooie kleur op de wand. Je kunt hier dus met al jouw interieurproblemen terecht.

Kostenplaatje van woonadvies

Wat kost zoiets? Bij woonwinkel rijssen is het basispakket geheel gratis. Dit basispakket omvat advies aan huis, productadvies over vloer, wand, raam en meubels en een stalen presentatie. Naast een basispakket kun je ook nog een pluspakket en een pro-pakket kiezen, elk met een aantal aanvullende diensten. Bij besteding vanaf een bepaald bedrag is het interieuradvies voor alle pakketten zelfs geheel gratis. Een afspraak maken kan gewoon online, via de website van de woonwinkel. Mocht je toch liever woonadvies in de winkel om gelijk inspiratie op te doen, dan kan dit natuurlijk ook. Ook dan maak je online een afspraak.