Alles wat je moet weten over een epoxy tafel

Misschien heb je ze wel voorbij zien komen op sociale media. De tafels met een gekleurd stuk in het midden, dat zijn epoxy tafels. Wil je een epoxy tafel kopen of wil je meer informatie? Klik dan op de link. 

Wat is het?

Een epoxy tafel bestaat uit 2 losse stukken hout en gekleurd epoxy hars. Je kan het hars in allemaal verschillende kleuren krijgen het is maar net waar je van houdt. Een andere naam voor de epoxy tafel is the river table. De epoxy tafel heeft deze naam gekregen, omdat het net lijkt alsof er een gekleurde rivier door je tafel heen loopt. 

Hoeveel kost een tafel?

Over het algemeen liggen de prijzen tussen de 200 en de 2000 euro in per vierkante meter. Het verschilt heel erg per soort tafel en wat voor hout er is gebruikt. Sommige soorten hout zijn duurder dan de anderen. 

Tafel laten maken

Als je een epoxy tafel wilt dan kan je hem op maat laten maken en helemaal naar eigen smaak maken. Project Alpha heeft al meer dan 12 jaar ervaring met epoxy tafels maken. Er zijn 5 stappen die er worden gezet. Stap 1 is een gesprek met wat je wilt en hoe je wilt dat het er uit ziet en dan gaan ze de tafel maken. Alles wordt besproken hoe lang het duurt, de prijs en wat er precies voor de tafel wordt gebruikt.