Balkonhekken voor je balkon, mooi en veilig

Veiligheid en uitstraling zijn vaak cruciaal bij het kiezen van balkonhekken

Met een glazen balustrade of RVS balustrade uit de railingshop, krijgt je het allebei. Helder glas voor maximaal zicht of gesatineerd of grijs getint glas voor privacybescherming. We hebben verschillende relingvarianten die we vervaardigen volgens uw afmetingen en gedetailleerde eisen, en uw reling wordt altijd geleverd als een complete set, inclusief bevestigingsdetails voor beton of hout.

Onze meest populaire balkonleuningen

  • Roestvrijstalen balkonhekken
    Een glazen balustrade met RVS palen voor je balkon geeft je een gevoel van vrijheid zonder in te boeten aan veiligheid. Onze RVS balustrade kan ofwel zijdelings (“frontaal”) op het balkon in paalhouders worden gemonteerd of met een voet op de grondplaat worden geplaatst.
  • Aluminium balustrades
    Kies je voor een aluminium balustrade, dan krijg je niet alleen een goedkopere, maar ook een gemakkelijker te onderhouden balkonhek. Een aluminium balustrade kan je ook met poedercoating bestellen.
  • Volledig glazen balkonhekken
    Onze volledig glazen balustrade is een zeer exclusieve balustrade. Het is vooral goed als je een prachtig uitzicht hebt dat je niet wilt verpesten, of als je het gevoel wilt hebben dat er helemaal geen reling is. Het kan ook worden gebruikt als privacyscherm door te kiezen voor een gesatineerd of grijs getint glaspaneel. De paalloze reling is verkrijgbaar met een leuning van roestvrij staal, eik, teak of zelfs zonder leuning.

Wat betekent ‘veiligheidsglas?’

Voor onze glazen balkonhekken leveren wij altijd dik gelaagd glas met geslepen en gepolijste randen. Gelaagd glas houdt in dat twee ruiten aan elkaar zijn gelijmd met een plastic folie. Als een van de glazen breekt, maakt de glasplaat er nog steeds deel van uit. Er is keuze tussen helder glas, opaal (mat) en grijs getint glas. We bieden ook gehard en gelaagd glas voor omgevingen