Bewegwijzering van Bosman Reklame

Bewegwijzering voor binnen of buiten nodig? Bij Bosman Reklame bent u aan het juiste adres. Het ontwerpen, produceren en plaatsen van bewegwijzering is waar Bosman gespecialiseerd in is. Voortaan bent u dus altijd goed vindbaar. Heeft u eigen wensen? Geen enkel probleem, het is namelijk mogelijk bewegwijzering geheel op maat te maken. Ook wanneer de bewegwijzering van Bosman Reklame ’s avonds verlicht dient te zijn kan dit gerealiseerd worden. Hoe? Door externe verlichting boven de bewegwijzering te plaatsen of inwendig met LED-modules. Zoals u leest is er veel mogelijk op het gebied van bewegwijzering.

Kosten bewegwijzering

In veel gevallen wordt er een ervaren specialist naar de locatie gestuurd om een survey uit te voeren. Het uiteindelijke advies wordt bepaald door de functie, routing, bewegwijzering, design, de hoeveelheid borden en de omgeving waar de borden geïnstalleerd dienen te worden. Het maakt niet uit of u nu enkele borden nodig of een grote hoeveelheid, Bosman voert iedere opdracht voor u uit.

Soorten bewegwijzering

  • Hangborden
  • Modulaire deurborden
  • Aan-/afwezigheidsborden
  • Overzichtsborden voor hal, lift of trappenhuis
  • Borden met belettering of in het materiaal ingegraveerd

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wilt u ook dat mensen u beter kunnen vinden? Dan is het zinvol een vrijblijvende afspraak te maken met één van onze adviseurs. Met de bewegwijzering van Bosman Reklame weet u zeker dat uw bezoekers altijd de juiste weg vinden. Kiest u ervoor om uw bewegwijzering te laten maken door Bosman, dan weet u zeker dat de beste vakmensen in de branche zich bezighouden met uw reclame-uiting. Deze specialisten werken met de modernste apparatuur en kunnen u altijd van gedegen advies voorzien. Of u nu een expert zoekt voor binnen- of buitenbewegwijzering, bij Bosman bent u aan het juiste adres. Laat uw ideeën horen en zij denken graag met u mee hoe het optimale resultaat behaald kan worden. Wilt u meer weten over de diensten van Bosman Reklame? Bekijk onze website of neem contact op. Het is ook mogelijk direct een offerte aan te vragen, uiteraard geheel vrijblijvend. Of maakt een afspraak op locatie om de omgevingsfactoren in kaart te brengen voor de gewenste reclame-uiting.