Bezoek nu ook https://www.sierbetononline.nl/l-elementen/

l-element

 

l-element

Tuin verbouwd

Mijn vriendin en ik gaan voor het eerst samen wonen, wat wij erg leuk en spannend vinden. Nou hebben wij een nieuwbouw huis gekocht waarbij de tuin nog niet af is. Die gaan wij samen verbouwen wat nieuw voor ons is. Mijn oom heeft een eigen tuiniersbedrijf, dus die heb ik meteen even gebeld of hij ons kon helpen. Samen met mijn oom zijn wij naar een tuinontwerper geweest om te kijken wat mooi en haalbaar is. Natuurlijk hebben wij ook producten nodig en de tuinontwerper heeft ons doorverwezen naar https://www.sierbetononline.nl/l-elementen/ om daar de spullen te bestellen die wij nodig hadden voor de verbouwing. Die werden mooi op tijd geleverd zodat ik en mijn oom de tuin voor de zomer af konden krijgen.

l-element

Ouders verbouwing

Wij zijn zelf heel blij met de verbouwing van onze tuin. Toen het af was hebben wij meteen een barbecue gegeven voor vrienden en familie. Mijn ouders vonden het resultaat ook heel erg mooi en wilden toevallig ook hun eigen tuin verbouwen. Ik heb hen toen doorverwezen naar dezelfde tuinontwerper die ons geholpen heeft. Zij hebben daarna ook hun spullen op https://www.sierbetononline.nl/l-elementen/ besteld. Ik heb hen daarna samen met mijn oom geholpen met het verbouwen van de tuin. Mijn ouders waren erg blij met het resultaat van de verbouwing van de tuin. Dus voor iedereen die nog spullen voor in de tuin nodig heeft raad ik Sierbeton.nl aan!

Wij zijn super blij dat wij nu samen wonen en onze tuin zo mooi is geworden!