Boeidelen voor ons nieuwe huis

boeidelen

Samen met mijn vriendin hebben wij laatst ons aller eerste huis gekocht in een leuke buurt waar veel gezinnen wonen. Het was bijna helemaal af alleen er moesten nog boeidelen op. Mijn vriendin en ik zijn al meer dan vijf jaar samen en wij waren er beide over eens dat wij samen een nieuwe stap wouden zetten. Met het oog op de toekomst hebben wij besloten om een groot huis te kopen met wel vier slaapkamers. Wij zijn namelijk van plan om binnen een jaar ook een eigen gezin te gaan starten. Voordat wij daar aan beginnen wilde ik wel eerst zorgen dat het hele huis helemaal af is. Alles wat binnen moet gebeuren kan ik wel zelf maar wat buiten moet gebeuren moest een bedrijf gaan doen.

boeidelen

 Een prachtig resultaat

Mijn vader en moeder hebben laatst ook de boeidelen van hun huis laten vervangen dus ik vroeg aan hen welk bedrijf zij daar voor ingeschakeld hadden. zij zeiden dat het bedrijf Keralit echt heel betrouwbaar was. Zij hadden werknemers in dienst die al jarenlange ervaring hadden. Toen ik contact met het bedrijf op nam, kreeg ik een aardige vrouw aan de telefoon. Zij legde mij alle opties uit en aan het einde van het gesprek maakte wij een afspraak voor volgende week. Dan zou zij wat vakmannen langs sturen die de buitenkant van mijn woning helemaal af zouden maken. Mijn ouders hadden geen woord gelogen want het bedrijf was inderdaad erg goed en betrouwbaar. Ik raad ze aan iedereen aan!

boeidelen