De ideale gevelbekleding kiezen? Hierop moet je letten!

kunststof gevelbekleding van Holland Kunststof

Om de energieprestatie van je woning beter te maken, is het een goed idee om je buitenmuren te isoleren. Na je dak zijn je buitenmuren namelijk de grootste oorzaak van warmteverlies. Er zijn enkele aandachtspunten voor energiebesparende gevelisolatie. Als je een nieuwbouwwoning koopt, kun je je huis zeker helemaal energiezuinig maken. Maar zolang je huis goed geïsoleerd is, kun je ook in een bestaande woning een uitstekende energieprestatie behalen.

Je dak, je ramen en deuren, je vloer en zeker ook je gevel zijn allemaal cruciaal om je woning zo energiezuinig te maken.

Gevelbekleding: uitstraling en isolatie

Voor gevelbekleding zijn er heel wat mogelijkheden. Heb je al gedacht aan gevelbekleding van kunststof? Met de kunststof gevelbekleding zit je gegarandeerd goed. Niet alleen kun je op die manier probleemloos de isolatie van je gevel combineren met een renovatie, je kiest ook voor een gevelbekleding met stijl. De kunststof gevelbekleding van Keralit is duurzaam, oersterk, kleurvast en in vele kleuren verkrijgbaar.

Holland Kunststof heeft er niet voor gekozen om de goedkoopste kunststof gevelbekleding te leveren, omdat de kwaliteit van deze producten al jaren duidelijk niet aan de verwachtingen voldoet. Goedkope kunststof gevelbekleding gaat meestal niet het verwachte aantal jaren mee, dus het kopen van deze producten lijkt geen goede investering. De prijzen gevelbekleding van kunststof liggen erg uit elkaar. Goedkopere kunststof constructiematerialen zijn over het algemeen van mindere kwaliteit en gevoeliger voor veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Daarnaast is er een grotere mate van krimp en uitzetting van het materiaal. Dit verkort niet alleen de levensduur, maar vermindert ook het aanzien van de gevel.

Gevelbekleding van Keralit: onderhoudsvriendelijk, topkwaliteit & duurzaam

De levensduur, afwerking, uitstraling en kleurvastheid spelen dus een grote rol bij onze keuze in kunststof materialen. Keralit is dé koploper van kunststof panelen voor je woning of bouwproject. Keralit is duurzaam kunststof gevelbekleding dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit niet gevoelig is voor weersinvloeden, blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoef je nooit meer te schilderen en kun je genieten van een strak afgewerkte woning.

Bij Holland Kunststof vind je de scherpste prijzen voor Keralit gevelbekleding. Weet trouwens dat álle gevelbekleding van Keralit zeer onderhoudsvriendelijk is. Gewoon schoonmaken met lauw water en een doekje volstaat.