De mooiste en kwalitatieve vlieghor raam vindt u bij Unilux

Vlieghor raam wordt in tegenstelling tot hordeuren dagelijks slechts enkele malen gebruikt. Al onze raamhorren zijn van recyclebaar aluminium, met UV bestendige kunststof onderdelen. Bovendien kan een vlieghor raam van Unilux altijd gerepareerd worden om zo de levensduur te verlengen. Het gaas is zo doorzichtig mogelijk, om het uitzicht niet te belemmeren. Montage is altijd mogelijk! Daarnaast wordt een vlieghor raam altijd op maat gemaakt en hoeft u niet bang te zijn dat het niet past.

Unilux is een groot bedrijf dat al sinds 1990 zelf producten produceert en ontwikkelt uit hun eigen fabriek in Nederland. Ze beheersen alle processen van productontwikkeling tot levering en repareren zelf. Dit zorgt ervoor dat ze altijd de beste kwaliteit kunnen garanderen en ook nog hun producten binnen zeer kort tijdsbestek kunnen leveren. Unilux werkt continu aan verbeteringen en innovatie wat de nu al hoge kwaliteit van een op maat gemaakt product waarborgt.

Wanneer u een vlieghor raam besteld bij Unilux kunt u zeker zijn van een eenvoudige montage. Ook is de vlieghor raam een duurzame oplossing en daarom geeft Unilux 5 jaar garantie.

Verschillende soorten vlieghor raam bij Unilux

  • Dakraam
  • Draaikiepraam
  • Draairaam naar binnen
  • Draairaam naar buiten
  • Schuifraam