De plafondlampen voorzien van een industriële stijl zijn ontzettend trending!

Industriële plafondlampen zijn mooi en verkrijgbaar in een schat aan verschillende uitvoeringen, maten, kleuren en materialen. Ze voegen stijl en effectieve verlichting toe aan je huis. Daarom heeft je plafondlampkeuze een grote invloed op jou en je huis. Er is vaak een grote keuze aan hoogwaardige design plafondlampen. Onze vele lampen en lampen zijn gemaakt door internationale ontwerpers en bekroonde merken die de combinatie van design en functie beheersen.

Wat is industriële design?

Industriële stijl verwijst naar franje en gedoe zonder no-nonsense decor dat is geïnspireerd op de verheven uitstraling van magazijnen, fabrieken en andere industriële structuren. De inrichting in industriële stijl bestaat uit uitgeklede architectonische details, waaronder het gebruik van kale bakstenen, metalen en hout, evenals geborgen en gerecycled materiaal. Meubilair in industriële stijl is meestal slijtvast en wordt vaak verkregen op droogmakerijen. Het beste voordeel bij het creëren van huizen in industriële stijl is dat je de mogelijkheid krijgt om de look aan te passen met meubels en decoraties die volledig uniek zijn voor het huis.

Industriële plafondlampen

De plafondlamp is een van de belangrijkste lampen in huis. Wanneer we ons bijvoorbeeld verzamelen rond de eettafel, de bank of in de keuken, zorgt de plafondlamp voor geweldige verlichting, of ze nu effectief en gefocust is of gezellig en gedimd. Maar de meeste design plafondlampen vallen ook op door hun locatie, design en afmeting – daarom voegen hoogwaardige plafondlampen in exclusieve industriële designs ook een geweldige stijl toe aan je huis.

In tegenstelling tot hangers die aan een koord aan het plafond hangen, worden industriële plafondlampen rechtstreeks op jouw plafond geïnstalleerd. Net als bij clusterhangers, waar meerdere hangers worden gecombineerd, kun je plafondclusters kopen die verschillende soorten licht combineren. Ze zijn zowel mooi als functioneel als je een stijlvol en effectief licht wilt.

De klassieke plafondlamp heeft één lamp die voor het nodige licht zorgt, maar als je wilt dat jouw plafondlamp een groter gebied of kamer verlicht, is het misschien een idee om te proberen om lichtzones te creëren en meer dan één plafondlamp te gebruiken. Dit kan een combinatie zijn van spotlichten en industriële plafondlampen om een ​​gevarieerd en comfortabel licht in de kamer te creëren. Naast het extra licht zorgt het gebruik van spotjes, of meerdere plafondlampen, voor een heel andere uitstraling.