Een badkamer spiegel met verlichting is fantastisch

Is jouw badkamer spiegel met verlichting? Niet? Dan weet je niet wat je mist. Het maakt echt een wereld van verschil. Met alleen een lampje in het plafond van je badkamer, wordt de ruimte namelijk niet goed genoeg verlicht. Als je voor de spiegel staat, krijg je dan alleen maar licht van achter je. Door te kiezen voor een badkamer spiegel met verlichting heb je ook tijdens het tandenpoetsen, haren kammen – of wat je ook wilt doen voor je spiegel – genoeg licht. Combineer je nieuwe spiegel met een mooi badmeubel en je krijgt in een handomdraai een fraaie badkamer.

Perfect verlicht met een badkamer spiegel met verlichting

Met een badkamer spiegel met verlichting zie je alles dus perfect. Wil je een ronde spiegel met lampjes? Geen probleem. Of ga je toch voor een meer klassieke rechthoekige variant? Het maakt vandaag de dag helemaal niets uit welke vorm spiegel je wilt. Verzin een vorm en er bestaat een variant met lichtjes. En ook de positie van de verlichting kies je zelf uit. De ene spiegel heeft de lampjes aan de bovenzijde, de andere aan de zijkanten en de derde onderaan. Er zijn zelfs spiegels – voornamelijk de ronde varianten – die lampjes rondom de hele buitenkant hebben.

Energiezuinige LED-lampjes

Een badkamer spiegel met verlichting is mooi, maar de lichtjes moeten natuurlijk wel een beetje energiezuinig zijn. Zeker als je vaak voor de spiegel staat. Nou, dan hebben we goed nieuws, want vandaag de dag kiezen fabrikanten vrijwel altijd voor LED-verlichting. Wist je dat LED-verlichting 80% energiezuiniger is dan normale gloeilampen en dat ze vrijwel niet warm worden? Ideaal als je kinderen hebt. Door het lage energieverbruik ben je uiteraard ook minder kwijt aan energiekosten. Tel daar het feit bij op dat LED-verlichting duurzaam is, omdat de lampjes lang meegaan, en tel uit je winst.

Badmeubel

Oké, je weet nu wat er mogelijk is qua badkamerspiegel verlichting. Maar wil je het geheel helemaal afmaken? Kies dan voor een nieuw badmeubel. Ook qua badmeubels heb je veel keuze en daarom is er altijd wel een badmeubel die past bij wat jij voor ogen hebt. Dat moet ook wel, want een badmeubel is vaak een van de grotere meubels in de ruimte en dus moet deze volledig naar je wens zijn. Ga even na wat je er precies in kwijt wilt, dan weet je naar wat voor formaten je een beetje moet kijken.