Een cinewall aan je muur? Dit zijn 3 redenen waarom jij dat wil hebben

Heb je ooit overwogen om een cinewall aan je muur te maken? Waarschijnlijk heb je er wel naar gekeken, maar vind je het misschien te druk worden om de televisie heen en dat wil je ook niet. Maar voor sommige mensen valt het mee als je deze op een goede manier inricht. Gelukkig heb je daar veel opties in en kunnen interieurbedrijven je daar heel goed mee verder helpen als je er een op maat wil hebben. Maar als je toch nog twijfelt waarom je het moet doen, helpen we je in deze blog.

Het biedt de beste ervaring

Sommige ervaren een cinewall als een goede ervaring voor het televisie kijken. Ze maken het namelijk zo dat het bijna lijkt alsof je in de bioscoop bent. Ze hebben de beste kwaliteit schermen, de beste soundbars die je kunt vinden en daarmee ook nog eens een gezellige omgeving waar je lekker op de bank kan hangen. Het is ook de laatste tijd een interieur trend geworden om een cinewall te nemen in plaats van een tv-meubel met daarbij veel opbergladen. Maar een cinewall is een heel ander begrip.

Meer sfeer in je huis

Een cinewall is niet alleen voor dat je huis wat meer decoratie krijgt, maar het brengt ook een heerlijk sfeertje met zich mee. Je kan namelijk een cinewall nemen met onderin een lekkere elektrische kachel, waarmee je een heerlijk warme sfeer kan maken tijdens het kijken naar een film of serie. Of je kan juist een beetje een theater sfeer maken door bepaalde planken te decoreren met attributen die alles te maken hebben met film. Zo creëer je zelf je eigen hoekje.

Inrichten zoals jij het wil

Het leukste aan een cinewall is dat je zelf kan bepalen hoe het allemaal eruit komt te zien. Natuurlijk zit je dan wel met de afmetingen en de ruimte die je ervoor hebt, maar zelfs dan kun je alles zelf bepalen. Wil je LED verlichting in de plakken hebben, wil je ook opbergladen hebben om spullen in kwijt te willen? Wil je de TV hangen of toch op het meubel? De keuze is helemaal van jou.