Een draaipoort nodig? Op Folmer Hekwerken kun je vertrouwen!

Zoek je een nieuwe draaipoort voor je (toekomstige) woning? Het hebben van een draaipoort kan meerdere voordelen hebben. Zo biedt het veiligheid, doordat deze poort je de beveiliging geeft die je biedt. Ongewenste gasten kunnen niet zomaar je terrein op, het hek gaat simpelweg niet open. Er zitten vaak verschillende soorten sloten op en bovendien schrikt het potentiële indringers vaak al af als ze een draaipoort zien. Een ander voordeel is dat dit tegelijkertijd een controle voor de toegang biedt. Er zijn namelijk mensen die hier een intercom voor hebben, maar bepaalde toegangscodes zijn ook mogelijk. Het fijne aan draaipoorten is dat je er alle kanten mee op kunt. Je kunt ze namelijk zo laten ontwerpen als jij wilt. Dat is belangrijk, want het gaat immers om jouw veiligheid. Maar dat is niet het enige waar het om gaat. Nog meer voordelen van een draaipoort zijn:

  • Het bespaart ruimte, want deze neemt minder ruimte in dan een regulier hek
  • Duurzaam materiaal
  • Esthetisch aantrekkelijk

Naast het feit dat draaipoorten veiligheid bieden, zien ze er ook stijlvol uit. Dat is precies waar Folmer Hekwerken zich mee bezighoudt: ontwerpen van veilige en esthetisch aantrekkelijke poorten! Hieronder lees je er meer over.Een draaipoort nodig? Op Folmer Hekwerken kun je vertrouwen!

Voor een draaipoort kun je rekenen op Folmer: dit is waarom

Je hebt een draaipoort nodig voor je villa, je woonboerderij of je stadswoning. Waar jouw woning ook staat, draaipoorten zijn ideaal. Deze poorten zijn niet alleen betrouwbaar en functioneel, Folmer weet ze ook stijlvol te vervaardigen en te plaatsen. Zo wordt de aandacht niet alleen op de veiligheid gelegd, maar ook op het esthetische aspect, iets dat tegenwoordig als zeer belangrijk wordt beschouwd. Dat kwam zojuist al even naar voren. De keuze voor een intercom, een toegangscode of andere opties: je kunt zelf bepalen hoe iemand jouw poort kan betreden. Vervolgens is het aan jou om deze persoon daadwerkelijk door te laten. Het hangt uiteraard ook af van hoe groot je erf is. Staat de poort een paar honderd meter van je huis af, dan wordt vaak met een camera en intercom gekeken wie er staat en op basis daarvan wordt de deur geopend. 

Bij Folmer Hekwerken vind je poorten op maat, want maatwerk is hun vakwerk. Zij richten zich op ieder detail, waardoor de poort precies wordt gemaakt naar jouw wens. Met al tientallen jaren aan ervaring weet je dat je aan hen de goede partner hebt.

Schaf vandaag nog een of meerdere draaipoorten aan

Een draaipoort aanschaffen? Het is een goed idee om dit bij Folmer Hekwerken te doen, zoals jou nu ook duidelijk is. Je kiest namelijk altijd voor een draaipoort van hoge kwaliteit, geheel naar jouw wens. En dat is nog niet alles, want ieder jaar komen zij bij je langs voor onderhoud. Het is namelijk erg belangrijk om voor onderhoud te zorgen en dan met name regelmatig onderhoud. Zo voorkom je dat een hele draaipoort opnieuw dient te worden vervangen en kun je tijdig problemen signaleren. Op deze manier kunnen de poorten nog jarenlang mee en dat is uiteraard wat je wilt! Tijdens deze jaarlijkse afspraak wordt op basis van een checklist bekeken hoe alle belangrijke onderdelen functioneren. Zijn er eventuele gebreken, ondanks de regelmatige controles? Geen zorgen, dat kan tijdens deze afspraak worden hersteld. Ben je ook enthousiast geworden over de draaipoorten van Folmer Hekwerken? Bekijk dan zelf wat mogelijk is of neem direct contact op via folmerhekwerken.nl”>www.folmerhekwerken.nl