Een klassieke spiegel voor elk interieur

Zoek jij een woonaccessoire waarmee je jouw woonkamer net dat beetje extra kunt geven? Of heeft jouw gang of slaapkamer nog een saaie kale plek op de muur? Dan is een spiegel precies wat jij nodig hebt. De juiste spiegel kan elk interieur opleuken. Het maakt niet uit of je een moderne inrichting hebt, of dat je meer van de klassieke uitstraling houdt. Behalve dat een spiegel prachtige decoratie is, heeft het natuurlijk ook nog een andere functie. Een spiegel op de slaapkamer is praktisch tijdens het aankleden, terwijl een spiegel in de hal perfect is om nog snel even je kapsel te checken voor je de deur uitrent.

De lijst maakt de spiegel

Spiegels komen in vele soorten en maten. Door de spiegel met de juiste lijst te kiezen, kun je veel toevoegen aan jouw interieur. Wil jij graag een spiegel die in zowel een modern als een klassiek interieur past? Overweeg dan eens een barok spiegel. Deze spiegels hebben allemaal een prachtige sierlijst met veel uitgewerkte details. Dit geeft ze een klassieke en tijdloze uitstraling. Ga jij voor een opvallend gouden lijst? Of past stijlvol zwart beter in jouw huis? Waar je ook voor kiest, de spiegel zal sowieso een eyecatcher worden.

Waar heb jij nog plek?

Een barok spiegel past door de tijdloze uitstraling overal in huis. Hang de spiegel bijvoorbeeld in de hal, zodat je altijd nog even snel een blik kan werpen voordat je de deur uitgaat. Er zijn spiegels in veel verschillende maten, dus je kunt ook prima een barok spiegel gebruiken als passpiegel op je slaapkamer. Maar boven een dressoir in de woonkamer staat het ook zeker erg mooi. Kijk waar jij nog plek hebt in jouw interieur en bedenk waar een spiegel ook nog eens functioneel zou zijn. Waar in huis heb jij nog plek?