Een kunstgras showtuin bezoeken

Wil je graag kunstgras kopen en laten leggen? Dan wil je natuurlijk wel kunstgras hebben wat mooi oogt, nietwaar? Wij kennen een partij waar je terechtkunt voor het kopen van kunstgras en de aanleg hiervan. Daarnaast heeft deze partij een eigen showtuin met kunstgras die je kunt bezoeken zodat je precies kunt zien wat het verschil is tussen de diverse kunstgras soorten. Benieuwd bij welk bedrijf dit kan? Lees dan gauw verder, want in deze blog leggen we je precies uit waar je terechtkunt.

Kunstgras showtuin bij Vario

Vario is de partij waar je terechtkunt als je graag een bezoekje wilt brengen aan een kunstgras showtuin. Dat is ideaal want zo kun je met eigen ogen zien hoe het kunstgras eruitziet en wat de verschillen zijn tussen de diverse soorten kunstgras. Daarnaast zijn er altijd specialisten aanwezig die je kunnen helpen en je advies op maat kunnen geven over de diverse soorten kunstgras. Bij dit bedrijf kun je niet alleen terecht als je kunstgras wilt kopen, maar hier ben je ook aan het juiste adres als je kunstgras wil laten leggen. De kunstgras die je bij Vario kunt kopen is van het duurzame merk Royal Grass. Dit merk staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en de lange levensduur.

Wanneer?

Nu vraag je je misschien af wanneer je de showroom kunt bezoeken. Op maandag tot en met donderdag kun je hier van 08:00 uur tot 17:00 uur terecht. Op vrijdag van 08:00 uur tot 16:00 uur en op zaterdagochtend is de showtuin alleen op afspraak geopend. Heb je ook interesse om een bezoekje te brengen aan de showtuin? Neem dan contact op met het bedrijf en de medewerkers staan je graag te woord.