Een nieuwe design badkamer bij jou in huis!

Op Saffier Floor worden alleen maar artikelen geschreven over een luxueuze levensstijl. Hier hoort een design badkamer natuurlijk ook bij. Moderne afwerkingen, technologie en smart homes zijn niet meer weg te denken uit de badkamertrends van 2020. Je hoeft hier natuurlijk niet verplicht in mee te gaan, maar in dit blog vertellen we je wel over alle voordelen die hieraan verbonden zijn.

Verwarming in stijl

Het is in iedere badkamer natuurlijk belangrijk dat het er goed verwarmd is. Dit kan je op een aantal verschillende manieren doen. In dit blog zullen we er drie behandelen.

De eerste optie is om voor vloerverwarming te kiezen. Het fijne van deze manier van verwarmen is dat je het eigenlijk niet ziet. Vloerverwarming kan je tegenwoordig aan laten sluiten op jouw thermostaat om zo wanneer je opstaat al te kunnen genieten van warme voeten en een warme badkamer.

Vervolgens heb je de optie om voor een radiator te kiezen. In een moderne badkamer ga je niet voor de reguliere radiatoren, maar voor een designradiator van Douche Concurrent. Het leuke van deze radiatoren is dat ze stijlvol en praktisch zijn. Een perfecte combinatie dus. Praktisch zijn ze omdat je hier jouw handdoek overheen kunt hangen, en op deze manier óók nog eens kunt genieten van een warme handdoek na het douchen.

Als laatste optie voor jouw stijlvolle badkamerinterieur kan je kiezen voor een infrarood paneel. Deze verwarmer kan je volledig weg laten werken in het interieur van jouw badkamer, waardoor er één strak design ontstaat. Een nadeel is wel dat je hier dus niet jouw handdoek overheen kunt hangen voor een warme doek.

Baden zoals het bedoeld is

Wanneer je er de ruimte voor hebt, is het een geweldig idee om een ligbad te laten installeren. Je kunt dit combineren met een douche voor optimaal gemak, maar in veel gevallen is dit niet te realiseren.

Een ligbad kopen bij douche-concurrent.nl is een mooie optie voor in een design badkamer. Je kunt er namelijk voor kiezen om een vrijstaande badkuip te kopen en deze in het midden van de badkamer te zetten. Op deze manier heb jij een eye catcher die gegarandeerd bij iedereen in de smaak zal vallen.

Behalve vrijstaande ligbaden kan je natuurlijk ook kiezen voor een ligbad dat wel aan de muur vast zit. Dit bespaart een hoop ruimte en zorgt ervoor dat je ook gemakkelijker kunt combineren met een douche, zoals hierboven al eerder genoemd.