Een mini betonpomp huren

Betonpomp

Mijn vader kwam op het idee om een mini betonpomp te huren. We zijn met de tuin bezig en maken een lastige constructie. Sommige plekken zijn te klein om met een pomp beton te storten. Mijn vader heeft een tijd in de bouw gewerkt en weet er dus alles vanaf. Toen hij kwam kijken zag hij ook meteen hoe ik het verkeerd aanpakte. Ik moet je zeggen, erg slim ben ik niet in het bouwen, dus ik was erg blij dat hij mij hielp. Hij zei dat ik hem al veel eerder had moeten bellen, maar ik wist niet zo goed hoe, omdat ik denk ik een soort bewijsdrang had naar mijzelf toe, dat ik het zelf wel kon. Maar goed, mijn vader zei dat je een mini pomp kan huren waardoor het veel sneller en beter kan.

Betonpomp

Via website opgezocht

Ik kwam bij een website waar ze deze pompen huren tegen een laag en vast tarief, ook zat het bij mij in de buurt dus voordat ik het doorhad stond ‘ie al in mijn tuin! Dit betekende dat ik direct door kon werken. Nou, wat een verademing. Binnen drie uur waren de moeilijkste plekken al gestort en kon ik alles weer helemaal oppakken. Ik liep zelfs opeens voor op de planning, iets wat ik nooit had kunnen bedenken. Mijn vader komt mij dit weekend weer helpen, dat vind ik fijn en gezellig. Mijn vrouw wil maar dat het zo snel mogelijk er op zit, omdat het koud begint te worden. Maakt mij niet zoveel uit, ik wil vooral nu dat het erg goed gebeurd.