Een moderne keuken met eiland: meer gezelligheid

moderne keuken met eiland

Wie dol is op koken, brengt veel tijd door in de keuken. Dat is hartstikke leuk, maar soms ook eenzaam. Een moderne keuken met eiland is de oplossing!

Alleen in de keuken

Als jij de persoon in het huishouden bent die meestal kookt, dan breng je ook veel tijd door in de keuken. Het is dan fijn om een moderne keuken te hebben. Je kunt dit gemakkelijk schoonhouden en je hebt goed overzicht over je taken. Daarnaast wil je ongetwijfeld graag een kookplaat en een goede oven hebben om al je culinaire hoogstandjes op tafel te zetten. Maar een nadeel van de keuken blijft altijd: je bent steeds alleen aan het werk.

moderne keuken met eiland

Gezelligheid met een eiland

Dat is een van de voornaamste redenen dat mensen kiezen voor een kookeiland. Een kookeiland is een tweede stuk aanrecht midden in de keuken, dat los staat van de muren. Dit kookeiland zorgt er niet alleen voor dat je een extra stuk aanrecht hebt, wat je hard nodig hebt als je fanatiek kookt. Het is ook een plek waar je een bar kunt plaatsen, maar je familie lekker aan kan zitten en kletsen terwijl jij kookt.