Eten en drinken zonder afwas met DisposableDirect.nl

Niemand heeft zin in afwassen, zeker niet na een feestje. Wegwerpservies biedt uitkomst. Hoewel dit wel voordelig is, hoeft het er tegenwoordig zeker niet goedkoop uit te zien. Met de plastic glazen, bekers, borden maar ook schalen en bakken van schuim of bijvoorbeeld suikerriet en wegwerpbestek met een echte metallook van DisposableDirect.nl kun je tegenwoordig heel makkelijk een chique uitstraling geven aan elk etentje, feestje of evenement, zonder dat je daarna met bergen schoonmaakwerk zit.

Niet kapot te krijgen, die glazen

Zelfs voor bijvoorbeeld een cocktailparty zijn er tegenwoordig genoeg goedkope alternatieven voor echte wijn-, champagne- en cocktailglazen. De wegwerpvarianten van DisposableDirect.nl zien er even netjes uit als het echte werk, maar zijn voordeliger in de aanschaf en ook nog eens onbreekbaar. Gaan ze onverhoopt wel kapot? Geen probleem, dan pak je toch snel een nieuwe? Bier, frisdrank, champagne, limonade, shotjes, vruchtensap of een simpel glaasje water: de glasheldere wegwerpglazen geven elk koud drankje een stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn ze, doordat ze na gebruik gewoon weggegooid kunnen worden, hygiënisch in gebruik. Dat weggooien klinkt minder milieuonvriendelijk dan het is: de glazen van DisposableDirect.nl zijn 100 procent recyclebaar.

Stevige borden en chique bestek

Dat geldt ook voor bijvoorbeeld de suikerrieten borden. Deze zijn bovendien bijzonder stevig en lenen zich daarom uitstekend voor een smakelijk hoofdgerecht. Of kijk eens tussen de bakjes, cups en schalen die op de website te vinden zijn. Van goed isolerende menuboxen, die elke maaltijd precies warm genoeg houden, tot aan handige afsluitbare saladebakjes: je vindt het bij DisposableDirect.nl. Het wegwerpbestek is een klasse apart. Naast de standaard witte basisvorken, -messen en -lepels en zwarte exemplaren is er tegenwoordig ook bijzonder gemetalliseerd bestek verkrijgbaar. Niet van echt te onderscheiden, toch goedkoop en disposable. Luxe, stevig en hygiënisch.

Folies en dispensers

Naast het ruime assortiment aan wegwerpservies vind je bij DisposableDirect.nl ook veelzijdige, praktische PVC vershoud- en aluminiumfolies en dispensers. De folies zijn leverbaar in alle gangbare maten, geschikt voor een groot aantal toepassingen en hebben uitstekende kleefeigenschappen. Nieuwsgierig geworden naar het assortiment? Neem een kijkje op de website en maak je keuze.