Extra sfeer met led-koofverlichting

Een keer wat anders dan een staande lamp of verlichting in een soort van kroonluchter boven tafel? Denk eens aan een lichtkoof. Zo’n strak uitgelijnde lichtoplossing geeft elke ruimte een stijlvolle, moderne uitstraling. Met kleuren waar tussen u met één druk op de knop kan variëren en dimbare varianten zijn de mogelijkheden eindeloos. De LEDstrips die Verlichtingkopen.nl voor deze moderne lichtoplossingen aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Langs de randjes

Door koofverlichting met ledstrips krijgt elke ruimte een bijzonder sfeertje, geheel naar eigen smaak. Een fel kleurtje of romantisch gedimd wit? De keuze is reuze. Zeker is dat elke ruimte, of het nu onder de keukenkastjes of langs de randen van de slaapkamer ingezet wordt, met koofverlichting iets bijzonders krijgt. De eenvoudige bediening, met de draadloze afstandsbedienig, zorgt ervoor dat de verlichting gemakkelijk te dimmen is. Ook tussen kleuren wisselen is een fluitje van een cent

Eenvoudige montage

Ledverlichting wordt niet warm, en dat is een groot voordeel. Daardoor kan er zelfs in een houten koof geen sprake kan zijn van brandgevaar. Ook zijn de ledstrips van Verlichtingkopen.nl makkelijk zelf te plaatsen. Voor de montage is eigenlijk alleen een schaar nodig, om de strips op maat te knippen. De strip kan gewoon in de connector geklemd worden, of u bevestigt hem met een plakrand.

Lange levensduur

Het grootste voordeel van ledverlichting is misschien wel de energiezuinigheid. Ledlicht heeft een extreem lange levensduur, is goed voor de portemonnee en minder schadelijk voor het milieu dan zijn ouderwetse voorgangers. Nieuwsgierig geworden naar wat koofverlichting met een ledstrip voor uw huis kan doen? Neem een kijkje op de website.