Fan van kunstplanten? Kom hier eens kijken!

kunstplanten

Echte planten, of toch liever namaak? Iedereen heeft zo’n zijn eigen wensen. Tegenwoordig is de kwaliteit van kunststof planten zo ontzettend goed, dat de voordelen enorm zijn wanneer je kiest voor kunstgroen. Het bedrijf Maxifleur is al jaren een goede vertegenwoordiger van deze kunstplanten. Ze hebben een ontzettend groot assortiment. Niet alleen van planten, maar ook van bomen en bloemen. Daarbij kun je ook bij ze terecht voor hele mooie accessoires, denk bijvoorbeeld aan de modernste en mooiste plantenbakken. En alles is tegen een voordelig tarief, namelijk de groothandelprijs. Met een showroom van maar liefst 1.000 m2 kijk je je ogen uit en weet je zeker dat je gaat slagen.

kunstplanten

Via de webshop kun je ook bestellen

Je kunt uiteraard langskomen in de showroom, maar mocht dit te ver voor je zijn of ben je eerder al nieuwsgierig geworden naar de kunstplanten, dan kun je terecht op de website. Daar staat het assortiment online, waardoor je meteen ziet hoe groot en hoe mooi de planten zijn. Een belangrijke voorwaarde bij het kopen van kunstplanten is dat het sfeer geeft. Je kamer, of kantoor, moet een geweldige sfeer hebben na je aanschaf. Je kunt altijd om advies vragen, wanneer je bijvoorbeeld net even twijfelt over de verschillende soorten. Een team aan gespecialiseerde medewerkers staan dagelijks voor je klaar. Mocht je planten voor buiten willen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. 

Wees welkom bij Maxifleur

Planten

Het is voor Maxifleur een belangrijk uitgangspunt om de kunstplanten zo natuurgetrouw over te nemen. Dit is dan ook een gouden regel bij het ontwerpen en maken van de planten. Om de kwaliteit hierbij te waarborgen, wordt er altijd geluisterd naar de kwekers, leveranciers en de klanten. Voor meer informatie heten we je graag welkom op de website!