Geef je huis een boost met een te gekke kandelaar!

Geef je huis een boost met een te gekke kandelaar! H1

Ons huis, de plek waar we het gezellig willen hebben en ons vooral thuis willen voelen. Een huis is immer iets anders dan een thuis. Thuis is een plek waar we ons fijn en op ons gemak voelen. Een gezellig huis moet je daarom dus ook zelf creëren. Door de toevoeging van woonaccessoires kun jij je huis een echte boost geven. Je huis is immers nogal kaal met enkel een paar meubels. Eén van de belangrijkste, zo niet belangrijkste elementen om op een relatief eenvoudige manier sfeer te creëren is de juiste verlichting. Verlicht is daarom ook veel meer dan enkel een bron van licht. Je kunt op verschillende manier zorgen voor sfeer in je huis door het toevoegen van licht. De perfecte en sfeervolste manier, dat is natuurlijk door kaarsen. Kaarsen zorgen voor extra sfeer in jouw huis. Vooral wanneer je dit combineert met een te gekke kandelaar.

Verschillende soorten kandelaren H2

Kandelaren zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Dat betekend dat de keuze kandelaren enorm is. Door te kiezen voor een kandelaar die past bij jouw stijl, zorg jij ervoor dat jij je huis een extra stukje gezelligheid geeft. Zo kun je kiezen voor een gouden kandelaar op je salontafel, dressoir of tv-kast. Ga jij liever voor een neutrale kleur? Ga dan voor een zwarte kandelaar. Zwart is een kleur die vaak binnen de verschillende woonstijlen goed tot zń recht komt en daarmee niet direct alle aandacht op zich vestigd. Een anders verhaal is het natuurlijk wanneer jij een kandelaar wilt gebruiken als echte eyecatcher in je huis. Hoe je dit kunt realiseren, dat vertellen we je in de alinea hieronder.

Kandelaar als eyecatcher H2

Wanneer we het hebben over een eyecatcher, dan denken we vaak direct aan een groot opvallend object in onze (woon)kamer. Zo denken we vaak bij wanddecoratie aan een groot schilder. Toch zijn er ook mogelijkheden om een eyecatcher in je woonkamer toe te voegen zonder dat deze de overhand neemt. Een goed voorbeeld hiervan is een kandelaar. Het grote voordeel aan een kandelaar is, dat hij niet alleen stijlvol is, maar ook praktisch doordat je hem kunt gebruiken als lichtbron. Heb jij een kaal hoekje in je kamer en weet jij niet goed wat je hiermee aan moet? Dan is een bijzettafel gecombineerd met een prachtige kandelaar en mooie vaas de perfecte decoratie om deze tafel te vullen. Ga je liever voor een persoonlijke touch? Kies dan voor een mooie foto als toevoeging.