Gezocht op: schuifdeurkast Amsterdam

Afgelopen week hebben wij bij Hubo Amstelveen een prachtige schuifdeurkast Amsterdam gekocht. Een goede kennis van ons adviseerde ons om eens een kijkje te nemen op de website. De website ziet er goed uit. Alles staat duidelijk omschreven. Zo weet je precies wat je voor je hebt.

Op het internet zijn wij schuifdeuren gaan vergelijken. Al vrij snel hadden wij door dat ze bij Hubo stukken voordeliger zijn. Het is daarom ook aan te raden om naar dit bedrijf te gaan.

Bij Hubo Amstelveen op locatie

Mijn vrouw en ik werden erg prettig te woord gestaan bij Hubo. Het personeel weet waar ze het over hebben. Dat vinden wij erg belangrijk. We zijn vervolgens gaan kijken bij alle schuifdeuren. Er staan echt hele leuke tussen en erg voordelig! Mijn vrouw had al vrij snel een keus gemaakt, namelijk de; Italiaanse design schuifdeuren. Deze zijn echt geweldig! Het past goed bij ons interieur, dus hebben wij ze direct besteld.

Montage

Een week na onze bestelling kwamen ze de schuifdeurkast Amsterdam monteren. Het monteren gebeurde erg snel. Het zijn echt vakmensen die weten wat ze doen. In totaal zijn ze nog geen half uur bezig geweest of de hele kast stond in elkaar.

Wegens de goede service ben ik zeker van plan om vaker meubels bij Hubo Amstelveen te bestellen. Het bedrijf heeft een goede service, levert kwaliteit en is voordelig, dus wat wil je nog meer?  Bekijk de website voor meer informatie.