Glasreparatie

Je zal en er net mee te maken krijgen een kapotte ruit of een barst in het raam. Iets waar je niet op wacht. Toch kan het voorkomen en dient deze ergernis snel opgelost te worden.  

Glasreparatie wel of niet doen

Je zal altijd met de vraag zitten, laat ik het glas compleet vervangen of ga ik voor de optie reparatie. Complete vervanging brengt sowieso meer kosten met zich mee. Dus het is altijd afwegen. Toch is zelf repareren niet echt aan te raden als je niet over de juiste expertise beschikt. Al gaat het maar om een klein scheurtje, een foutieve behandeling maakt alles van kwaad tot erger. Een optie is om hars te gebruiken maar ook dat is weer niet aan te raden. Laten we het zo zeggen, wanneer er schade is ontstaan aan glas, dan zal deze nooit meer over dezelfde kwaliteit beschikken vergeleken met glas zonder schade. 

Zo zal de isolatiewaarde dalen omdat je ruit namelijk lek is, waardoor stookkosten oplopen. Ook is de kans groot dat het glas verder zal scheuren. Daarnaast zal je het optisch altijd blijven zien, hoe vakkundig ook uitgevoerd. Dan is er ook sprake van een daling van de sterkte van het glas en dat heeft weer invloed op het bestand zijn tegen weersomstandigheden. Ook kan er condensvorming tussen de glasbladen ontstaan waardoor ook het zicht weer wordt aangetast. Kortom, gaan voor nieuw glas is een betere optie.

Wil je op een adequate manier glasreparatie in Den haag laten uitvoeren, waarbij je je geen zorgen hoeft te maken om een correcte uitvoering? Laat Riboglas het herstel vandaag nog voor je uitvoeren.