Het kiezen voor een zwarte industriele lamp

Vraag mensen naar wat op dit moment de lamp is die het meest populair is en het gros van de mensen zal de hanglamp industrieel zwart noemen. De industriële hanglamp is al langer populair, de kleur zwart is dat wat minder lang. Zwart is het nieuwe wit, zo lijkt het echter. Zeker de mat zwarte kleur zie je vaak terug, ook in verschillende verlichtingssoorten.

Mensen zweren bij de hanglamp industrieel zwart

Mensen zweren bij de hanglamp industrieel. Ze zijn dol op deze vaak wat ruwe lamp met een vaak ook zeer uitgesproken karakter. Doorgaans is deze lamp afgewerkt met metaal of hout. Als geen ander ben je in staat om met deze lamp een stoere twist aan elke ruimte te geven. Een hanglamp industrieel zwart is de perfecte lamp om boven de eettafel te hangen. Mensen kiezen dan vaak voor een wat grotere tafel met een wat grotere lamp.

De kleur zwart lijkt wel het nieuwe wit te worden

Ondertussen is de kleur zwart en zeker mat zwart ook aan een indrukwekkende opmars bezig. Niet voor niets is de hanglamp industrieel zwart een van de meest verkochte lampen van de afgelopen periode. Mensen kiezen tegenwoordig toch al veel eerder voor zwart of een variant ervan in plaats van voor standaard licht of wit. Houd er wel rekening mee dat je met een industriële wandlamp echt iets in huis haalt. Het is een blikvanger bij uitstek. Dat betekent dat je wellicht wat aanpassingen moet doen aan de rest van je interieur om zo de lamp optimaal tot zijn recht te laten komen. 

Je hangt de lamp idealiter tussen de 60 en 75 centimeter hoog, gemeten vanaf het tafelblad

Kies bij voorkeur voor een hoogte van tussen de 60 en 75 centimeter als het gaat om de industriële hanglamp zwart wanneer je besluit die boven de eettafel te plaatsen. Let wel, dit is de afstand gemeten vanaf het tafelblad. Het is overigens zeer trendy om niet voor één maar voor meerdere van deze lampen te kiezen. Dan is het plaatje helemaal compleet en ben je in feite verder klaar met de inrichting van een ruimte.

Er is wat betreft deze verlichting nog voldoende te ontwikkelen

Van hanglamp naar wandlamp. Van staande lampen tot lampen met een driepoot. Wat betreft de industriële lampen is tegenwoordig nagenoeg alles mogelijk. De mogelijkheden lijken eindeloos en nog steeds komen er nieuwe varianten beschikbaar. Dat zal de komende jaren niet anders zijn, want de ideeën wat betreft deze lampen zijn nog lang niet uitgeput.