Hofstede & Kamp Makelaars: uw makelaar in Hengelo en omgeving

Bent u van plan een huis te kopen? Dit doet u vaak op gevoel, maar bij het kopen van een huis zijn deskundigheid en betrokkenheid van groot belang. Dit geldt ook voor het verkopen van een huis. Gelukkig staan de specialisten van Hofstede & Kamp Makelaars altijd voor u klaar. Dit team kent de markt als geen ander en helpt u graag bij het maken van de juiste beslissing. In dit blog vertellen we u er graag meer over.

NVM makelaar

Bij de koop van een woning komt heel wat kijken. Wist u dat u bijvoorbeeld onderzoeksplicht heeft? Diverse zaken die betrekking hebben tot de woning dient u zelf te checken. Hofstede & Kamp is een NVM-aankoopmakelaar en kan u hier over adviseren. Zij hebben diverse woningen te koop in Hengelo, Delden, Borne en omgeving. Hofstede & Kamp is dé bevlogen makelaar die op zoek gaat naar uw droomhuis.

Waarom kiezen voor Hofstede & Kamp Makelaars?

Kiest u voor Hofstede & Kamp, dan kiest u voor:

  • Een specialist in aankoopbegeleiding: wij voorkomen dat u beslissing neemt op basis van onvolledige informatie of dat u te veel betaalt, bijvoorbeeld omdat emoties de onderhandelingen beïnvloeden;
  • Kennis van de lokale huizenmarkt en de lokale regelgeving;
  • Een gesprekspartner die alleen úw belang vertegenwoordigt;
  • Een netwerk van experts waarvan u gebruik kunt maken, bijvoorbeeld wanneer u een bouwkundige of een hypotheekadvies nodig heeft of een notaris die snel kan schakelen;
  • Een expert die alert is op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen;
  • Controle van de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris;
  • Inspectie van de woning vóór de overdracht bij de notaris (inclusief notering van de meterstanden).

Kwaliteit, flexibiliteit en transparantie

In Hofstede & Kamp vindt u een proactieve makelaar waarbij u verzekerd bent van kwaliteit, flexibiliteit en transparantie. Het complete aankoop- of verkooptraject wordt voor u verzorgd. Ook voor de taxatie van uw huis bent u hier aan het juiste adres. Wilt u dus een huis kopen of uw huis verkopen? Maak dan snel kennis met de unieke aankoopbegeleiding en scherpe tariefmogelijkheden van Hofstede & Kamp. Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.