Honeywell Evohome Review

Slimme huisverwarming ontworpen voor uitzonderlijke controle

Wat is de Honeywell Evohome?

Toen de Honeywell Evohome thermostaat een paar jaar geleden werd geïntroduceerd, was het systeem het krachtigste meerkamer-verwarmingssysteem dat er was. Als we een paar jaar vooruitspoelen, blijft deze positie gelijk. Terwijl de meeste verwarmingssystemen beginnen met een thermostaat met één zone en u meerkamer regeling kunt laten bouwen, is Evohome ontworpen met een huis met meerdere kamers in gedachten. Dit maakt het systeem duurder dan veel van de concurrentie, maar de afweging is het zeker waard als u op zoek bent naar een goede controle.

Met een speciaal verwarmingsbedieningspaneel is de Evohome één van de meest flexibele slimme verwarmingssystemen die er is. Het mist enkele functies die ik zou verwachten – waaronder geolocatie – en de hardware ziet er een beetje onhandig uit, maar veel van dit kan worden vergeven.

Waarom zou u de Honeywell Evohome kopen?

Als u een lijst zou opstellen met de beste slimme thermostaten, zou u ontdekken hoeveel producten er zijn om uit te kiezen. Echter onderscheidt de Honeywell Evohome zich. Ja, het is een duur apparaat, maar het bereik van bedieningsopties en touchscreen-controller biedt een flexibiliteit die nergens anders te vinden is.

Een app-update die geolocatie of een betere integratie met het beveiligingssysteem zou op prijs worden gesteld; maar dit zijn kleine klachten die gemakkelijk zijn om mee te leven of omzeilen.

Alternatieve slimme thermostaten

Bent u toch op zoek naar goedkopere alternatieven of slimme thermostaten met net iets andere functies? Kijk dan eens hier voor de beste slimme thermostaten: https://www.cvketelvoordeel.nl/nl/thermostaten/