Hoogwerker huren

schaarhoogwerker

Wat doet u wanneer u voor uw werk de hoogte in moet, maar geen hoogwerker heeft? Inderdaad, dan huurt u een hoogwerker. Welke plek is beter geschikt om dit te doen dan Hoogwerkt? Deze partij is in het bezit van veel diverse machines die u kunnen helpen bij uw klus. Van kniktelescoophoogwerkers tot aan schaarhoogwerkers en van een mini hijskraan tot aan een aanhangerhoogwerker, bij deze partij vindt u het allemaal en kunt u het huren. Hoogwerkt levert enkel aan bedrijven en verhuurt de machines per uur. Huurt u een hoogwerker 1,5 dag? Dan betaald u ook enkel en alleen voor die 1,5 dag. Bij Hoogwerkt begint u met een starttarief en hier worden de uren bij op geteld. Veel partijen huren per dag en hierdoor betaald u vaak teveel. Deze kostenbesparing is echter niet het enige voordeel van deze partij. Bent u benieuwd naar de andere voordelen? Wij vertellen het u graag in deze blog.

Hoogwerkt

Hoe Hoogwerkt

Een ander kostenvoordeel waar u mee te maken heeft bij Hoogwerkt, is dat er geen extra brandstofkosten in rekening worden gebracht. Hoogwerkt vindt het belangrijk om ervoor te zorgen dat de CO2 uitstoot van haar klanten verminderd. Om deze reden zijn vrijwel alle machines die te huur zijn bij deze partij elektrisch. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met de brandstof. De machines van Hoogwerkt zijn voorzien van een krachtige lithium accu. Zonder opladen kan deze accu het minimaal een volledige dag volhouden. U kunt dus zeker een hele dag comfortabel, duurzaam en kosteneffectief werken. Naast dat Hoogwerkt de CO2 uitstoot wil verlagen, willen zij ook de huurkosten van de klant verlagen en het comfort voor de klant verhogen.

hoogwerker

Welke hoogwerker past het best bij de klus?

Weet u niet zeker welke hoogwerker u moet kiezen voor uw klus? Maakt u zich geen zorgen. Hoogwerkt heeft een handige machine selector waar u eenvoudig de details van de klus in kunt vullen waarna vervolgens de geschikte hoogwerkers worden getoond. Komt u er met deze handige tool nog niet helemaal uit? Geen probleem. Neem gerust contact op met de specialisten van deze partij. Zij kunnen u alles vertellen over de verschillende machines in hun assortiment en zij helpen u graag verder.