Houten trapleuningen met RVS accenten; Modern en warm!

Ook een houten trapleuning bestelt u vanaf nu bij RVSvakman.nl, maar dan natuurlijk wel een houten leuning gecombineerd met prachtige RVS leuningdragers en RVS einddoppen! RVSvakman.nl is inmiddels de Nr. 1 webshop op het gebied van RVS trapleuningen in Nederland en België en er werd steeds vaker gevraagd ‘of onze RVS leuningdragers ook gecombineerd kunnen worden met een houten trapleuning’. Dit heeft ons ertoe gezet om ons productassortiment uit te breiden met houten leuningen, maar dan wel in combinatie met die unieke look van RVS!

 

Houten trapleuningen bij RVSvakman.nltrapleuningen-eikenhout

Trapleuningen hout bij RVSvakman.nl; Hoogwaardige kwaliteit hout, leuningen tot 400 cm uit 1 stuk (1 geheel), altijd op maat gezaagd, perfect afgewerkt, zorgvuldig verpakt, snel in huis en voor een scherpe prijs! Stuk voor stuk zijn onze houten trapleuning bijzondere objecten waarbij modern, strak en warm en traditioneel samengaan. Een houten trapleuning inclusief ‘RVS accenten’ combineert die unieke en moderne look van RVS met de natuurlijke en warme uitstraling van hout.

 

Wij bieden houten leuningen van eikenhout, beukenhout, grenenhout en mahoniehout. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in zowel naturel (blank, onbewerkt) als gelakt. Indien u kiest voor beukenhout heeft u tevens de keuze uit gelakt en gebeitst, wat een prachtige donkere tint realiseert. Deze leuningen zijn compleet verkrijgbaar in combinatie met een 5-tal leuningdragers en u kunt kiezen uit afwerking van de uiteinden met RVS einddoppen (eindstukken) of een ‘houten uiteinde’. Hierbij heeft u de keuze uit vlak afgewerkt (vellingkant) en rond afgewerkt. Wenst u toch een andere leuningdrager? Neem dan contact met ons op, in principe kunnen al onze leuningdragers geschikt voor een ronde trapleuning gecombineerd worden met een houten leuning!

 

Voor welke variant u ook kiest. Al onze trapleuningen worden op maat voor u vervaardigd en worden inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen geleverd. Dus ook voor een trapleuning van hout kunt u nu bij RVSvakman.nl terecht!