Huizen te koop Spanje in Costa Blanca: kijk hier eens!

Huizen te koop Spanje in Costa Blanca

Huizen te koop Spanje in Costa BlancaHuizen te koop Spanje in Costa Blanca is iets waar ik afgelopen jaar naar ben gaan zoeken. Ik wilde al een veel langere tijd verhuizen naar het buitenland, maar ik had nooit echt een idee waar dan precies. Daarvoor ben ik veel rond gaan vragen of iemand nog tips voor mij had, maar dat was niet heel vaak het geval. Op een dag sprak ik met een oud-collega van me en hij vertelde mij over dit gebied. Hier had hij als kind heel erg veel tijd doorgebracht en dat was hem altijd ongelofelijk goed bevallen. Door deze tip ben ik wat online onderzoek gaan doen, want ik wilde toch wel weten of het misschien ook iets voor mij zou zijn. De foto’s zagen er echt prachtig uit, dus ik was vrijwel direct enthousiast. Toch wilde ik het ook nog wel een keertje in het echt zien. Om die reden ben ik samen met een vriendin daarheen gevlogen en hebben wij een hele leuke tijd gehad. Na terugkeer wist ik zeker dat ik hier wilde gaan wonen.

Huizen te koop Spanje in Costa Blanca

Huizen te koop Spanje in Costa Blanca

Toen ik ging zoeken naar ‘Huizen te koop Spanje in Costa Blanca’ kwam ik al heel snel uit bij PureSpain. Dit is een organisatie met heel veel makelaars in dienst die jou goed op weg kunnen helpen. Zelf spreek ik niet heel erg goed Spaans, dus dit leek mij een hele goede optie. Verder is het fijn dat zij veel verstand van zaken hebben. Het gaat er daar toch net iets anders aan toe dan wij hier gewend zijn en dat moet je maar net weten. Uiteindelijk is de aankoop heel erg snel gegaan en kreeg ik de sleutel al na een week of 2 thuisgestuurd. Nu is het een kwestie van alles inpakken en dan kan mijn verhuizing echt gaan beginnen.