Inspiratie voor keukens in 2022

Keukens en diens trends veranderen altijd naarmate het nieuwe jaar vordert in interieurontwerp. Een verscheidenheid aan innovatieve technieken wordt geïntroduceerd.  Denk aan nieuwe manieren om luchtafvoer in de keuken te reguleren. Maar ook traditionele ontwerpen die nog steeds worden gebruikt en tot op de dag van vandaag als trendy beschouwd worden in ontwerp trends. Daarom richt Keukenloods zich op de laatste ontwikkelingen van keukentrends en wat dat kan betekenen in 2022.

Marmer in de keuken

Marmer, met eeuwige elegantie en schoonheid, is een populaire keuze bij het maken van luxe ontwerpen. Vooral marmer met sterke nerven is populair bij ontwerpers en keuken liefhebbers. Het geeft niet alleen een gevoel van hoogwaardige luxe, maar het creëert ook een prachtig contrast met veel andere meubels eromheen, zoals hout, metaalachtige kranen en gepolijste oppervlakken. Daarom is het gebruik van marmer voor keukenontwerpen ongetwijfeld gewild vanwege zijn opvallende en stijlvolle eigenschappen en staat het daarom bovenaan de lijst met keukentrends.

Moderne keukens met houten afwerking

Houtafwerkingen geven een gevoel van sereniteit, omdat ze een persoon meestal doen denken aan iets natuurlijks en op zijn beurt vredig. Niet alleen dat, maar houten afwerkingen zijn elegant en geven een verfijnde uitstraling aan het algehele ontwerp van de moderne keuken. Daarom, hoewel al een tijdje uit de mode, herleven houtafwerkingen langzaam in moderne keuken ontwerpen. Enkele populaire houtafwerkingen zijn lichter dan eiken of walnoot, subtiel generfde essen, gelakte houtafwerkingen, enzovoort. Ze kunnen gebruikt worden in keukenkasten voor een trendy look.

Meer gebruik van speelse kleuren

Gratis stockfoto met binnen, binnenshuis, eigentijds

Een goedkope en eenvoudige manier om een ​​moderne, persoonlijk ogende keuken te creëren, is door er kleuren aan toe te voegen. Van apparaten, muren, vloeren tot alles in de keuken, kleur brengt zeker leven. Het is geen verrassing dat kleuren op de lijst van de beste keukentrends van de moderne tijd staan ​​en ook budgetvriendelijk zijn als je denkt aan een ontwerp idee voor een verbouwing. Een breed scala aan kleuren kan worden gebruikt om het beste uit een keuken te halen, waardoor deze er verfijnd, leuk, levendig of zelfs gedurfd en gedurfd uitziet.