Japandi keukens: de perfecte mix van Japan en Scandinavië

Bent u onlangs verhuisd of is er ruimte voor verbetering aan uw huidige keuken? Kom dan een kijkje nemen  tussen de keukens van vanginkelkeukens.nl. Van Ginkel keukens richt zich op maatwerk voor de klant. Zo bestaan ze al ruim 60 jaar en creëren ze uw ultieme keuken. Ze maken maximaal kookplezier en eerste klas design mogelijk voor de klant en laten dit ook terug komen in de keukens. Zoals zojuist aangegeven, maakt Van Ginkel keukens op maat. Op deze manier wordt er geluisterd naar alle wensen van de klant en zal er samen gewerkt worden naar een fantastisch resultaat. Bent u opzoek naar een keuken met een rustige en natuurlijke uitstraling die zowel de kleuren als materialen gebruikt uit Scandinavië en Japan? Dan is een van de Japandi keukens wellicht iets voor u.

Wat maakt dat Japandi keukens zo uniek zijn?

Ieder huis is een plek waar mensen zich thuis willen voelen. Zo wil iedereen ook een plek met een fijne sfeer en een plek waar u uw eigen smaak in wilt laten terugkomen. De keuken is dan ook een essentieel onderdeel in het huis, u bevindt zich er immers dagelijks. Het is dus van belang om hier een eigen plek van te maken. Van Ginkel keukens maakt keukens in verschillende soorten, maten en stijlen. Deze stijlen worden gecombineerd met het gebruik van verschillende materialen, waardoor er een divers aanbod is. De volgende stijlen zijn te vinden bij Van Ginkel keukens:

  • Moderne keukens
  • Design keukens
  • Japandi keukens
  • Scandinavische keukens
  • Landelijke keukens
  • Industriële keukens

Bij vanginkelkeukens.nl vindt u een ruim aanbod aan verschillende soorten keukens. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen smaak en heeft behoefte aan een andere sfeer. Smaken verschillen, maar wat maakt de Japandi keukens zo uniek? De grote inspiratiebron voor het design van de Japandi keukens is de combinatie van zowel de Japanse als de Scandinavische stijl. De Scandinavische stijl kenmerkt zich erg in het minimalisme, dit uit zich vooral in de eenvoud, strakheid en functionaliteit. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van neutrale kleuren.

Daarentegen richt de Japanse stijl zich meer op het gebruik van contrasten. Hierdoor wordt er juist weer wat meer gebruik gemaakt van bepaalde kleuren en materialen om een contrast te creëren. Zo worden groene en blauwe kleuren makkelijk gecombineerd met lichte houttinten. Door gebruik te maken van lichte kleuren en natuurlijke materialen, wordt een rustige en natuurlijke uitstraling gecreëerd. Daarbij is het toevoegen van luxe en design geen probleem. Het combineren van het Scandinavische minimalisme en de Japanse contrasten leidt tot een onwijs mooi en uniek resultaat. Japandi keukens voegen absoluut waarde toe aan uw huis, op verschillende manieren.

Waarom kiezen voor een Japandi keuken?

Houdt u ook zo ontzettend van koken en doet u dit het liefst in een rustige omgeving? Wacht dan niet langer en kies voor de natuurlijke en rustgevende look van Japandi keukens die Van Ginkel keukens biedt. Een plek waar u niet alleen volledig tot rust kunt komen, maar ook een heerlijke maaltijd kunt bereiden in een eerste klas design.

Wilt u meer weten over Japandi keukens? Neem dan een kijkje op de website: vanginkelkeukens.nl. Mocht deze stijl niet helemaal uw smaak zijn, maar heeft u wel interesse in een nieuwe keuken? Ook daarvoor kunt u bij Van Ginkel keukens terecht. U kunt een kijkje op de website nemen, maar dit bedrijf is ook fysiek te bezoeken in Barneveld voor persoonlijk contact. Dan kunt u alle vragen stellen!