Je huis direct verkopen ? Lees hier meer

Wil je allang verhuizen maar ben je bang dat je huidige huis niet snel verkocht wordt?

Of vindt je het proces van je huis verkopen te moeilijk of emotioneel zwaar?

Dan is de beste optie om je huis meteen te verkopen! Geen wachttijden of eindeloze bezoekingen. Je kan gelijk je huis verkopen en het geld ontvangen. 

Dit klinkt begrijpelijk wel een beetje raar, je hoort altijd hoelang er niet wordt geboden op een huis van een collega of hoeveel het kost om een makelaar in te huren. Gelukkig zijn precies om deze redenen te voorkomen bedrijven zoals Mercari.nl gaan specialiseren in huizen direct op te kopen zodat jij snel van je huis af bent. 

Waarom zou ik mijn huis direct verkopen?

Om te begrijpen waarom je jouw beter direct kan verkopen is het handiger om uit te leggen waarom de traditionele manier slecht is.  

Ten eerste duurt een huis via een makelaar verkopen erg lang. Je moet zelf foto’s maken van je huis en alles goed meten. Daarna komen de eindeloze bezoekingen van geïnteresseerde die vaak niet eens een bod zullen uitbrengen. Deze lange periode van geen boden krijgen zorgt er ook voor dat jij niet kan verhuizen aangezien het geld nog niet is ontvangen.

Verder is de constante stress of er wel wordt geboden op je huis erg vervelend en belangrijker, voorkombaar. 

Meer informatie over de voordelen van je huis direct verkopen kan je op sites vinden van erkende bedrijven op dit gebied.

Geen extra kosten of moeite nodig!

Het kan nu zo zijn dat je denkt dat je huis direct verkopen te ingewikkeld is of dat er verborgen kosten zijn. Maar het is juist het tegenovergestelde! Je hebt geen notariskosten of makelaarskosten die normaliter erbij komen. Je weet gelijk vanaf het begin met welke kosten je zit zodat de ervaring van je huis verkopen zo weinig mogelijk stress meebrengt. 

Na een hele korte periode van meestal een week is het hele proces al afgelopen en kan jij genieten van je welverdiende geld!