Kies voor een vloerexpert in de regio

Er zijn tegenwoordig in iedere regio wel bedrijven die erg gespecialiseerd in zijn om een hoge kwaliteit gietvloer bij u aan te brengen. Dit artikel is geschreven door een expert in gietvloer een en daarom kun je hier nu ook alles ontdekken over dit type vloer. Ben je op zoek naar een betaalbare gietvloer zonder in te leveren op de kwaliteit? Dan ben je hier aan het goede adres. Ook voor overige benodigdheden zoals mapei of beton cire ben je hier juist.

Verschillende type gietvloeren

Je weet misschien al dat er verschillende soorten vloeren zijn te vinden, soms zelfs meer dan je gedacht had en zie je door de bomen het bos niet meer. Ook op het gebied van gietvloer een zijn er nog verschillende varianten te onderscheiden. Een bekende variant is bijvoorbeeld de coatingvloer, ook wel vloercoating genoemd. Dit is een dunnere gietvloer en daarom een stukje goedkoper. De meest bekende variant is misschien wel de PU gietvloer, dit is een reguliere gietvloer gemaakt van duurzame materialen. Dan is er ook nog de epoxyvloer, deze is weer meer geschikt voor een industriële omgeving, een stukje dikker en kan daarom een stuk meer belasting hebben. Ideaal als je er bijvoorbeeld met een heftruck overheen moet rijden.

Betonlook gietvloer voor in huis

Een variant die we je ook niet mogen onthouden, de beton gietvloer, dit is een kunststofvloer met de karakteristieke uitstraling van een traditionele betonvloer. Deze ziet er dus uit alsof hij daadwerkelijk van beton is gemaakt. Dit kan erg mooi staan in een moderne woning bijvoorbeeld.

Overtuigd van de voordelen van gietvloeren?

Zie je het wel zitten om ook een duurzame vloer in huis te halen waarin weinig onderhoud aan heeft? Neem dan contact op met een van onze specialisten en laat je inlichten over de mogelijkheden van een gietvloer in je woning of bedrijfsruimte.