Kies voor gevelbekleding

gevelbekleding

Mijn vrouw en ik zijn een aantal maanden geleden in ons nieuwe huis komen wonen, wat wij eerst flink verbouwt hebben. Het enige wat wij nog moeten laten doen is de gevelbekleding. Wij zijn daar heel erg kieskeurig in, dus wij zijn eerst opzoek gegaan naar een goed bedrijf die hier ons bij konden helpen. Op het internet heeft mijn vrouw verschillende bedrijven bekeken en hun reviews gelezen. Al snel kwam zij tot de conclusie dat het bedrijf Heering het aller beste was. Telefonisch maakte wij een afspraak om langs te komen.

gevelbekleding

Zeer vriendelijk personeel

Toen wij bij hen langs gingen om de opties te bespreken, werden wij hartelijk ontvangen. Met twee vriendelijke medewerkers hebben wij naar verschillende stijlen gekeken. Zo konden wij kiezen voor een klassieke, moderne of karakteristieke model. Mijn vrouw en ik twijfelde heel erg tussen die klassiek en de moderne versie. Na lang nagedacht te hebben, zijn wij voor de moderne gevelbekleding gegaan. Dat paste toch het aller beste bij ons huis. Samen met de werknemers plande wij een datum in wanneer zij langs zouden komen om het te bevestigen.

gevelbekleding

Een goede keuze

De mannen die langskwam van het bedrijf Heering waren stuk voor stuk erg vriendelijk. Toen wij een aantal uur later weer thuis kwamen, waren zij al heel erg ver. Het was fijn dat wij echt konden zien dat zij plezier in hun werk hadden. Mijn vrouw en ik zijn heel erg blij dat wij voor de moderne versie zijn gegaan, want het eind resultaat is echt prachtig.