Koffiebekers met een naam, afbeelding of print!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het trekt je aandacht en helpt jou een boodschap over te brengen of mensen blij te maken. Wij worden meer en meer visueel ingesteld. Een visuele boodschap trekt extra aandacht, houdt de boodschap langer vast. Het is ook een gemakkelijk manier om complexe boodschappen op een snelle en heldere manier over te brengen. Een afbeelding, al dan niet in combinatie met tekst maakt informatie duidelijker, toegankelijker en makkelijker te onthouden. Dat is nu exact wat jij wilt met jouw bedrijf.

Laat Koffiebekers bedrukken

KoffiebekerDirect helpt jou een boodschap over te brengen. Hoe wij dat doen? Gewoon, door het aanbieden van koffiebekers met bijvoorbeeld een tekst, logo of andere print. Wat is er mooier als je een feest persoonlijker maakt door een koffiebeker met foto te gebruiken. Jullie foto´s op de koffiebeker als je gaat trouwen. Niets is ons vreemd en wij denken ook in verdrietige tijden met je mee. De foto en tekst van jouw geliefde familielid tijdens een informele afscheidsbijeenkomst. Het kan allemaal. Welke emotie je ook wilt overbrengen, het begint allemaal met de visuele boodschap. Met de juiste content weet je hun aandacht optimaal vast te houden.

Het genieten begint al bij de eerste slok

Misschien wil je wel een verrassingstekst laten zien, kies dan voor een koffiebeker met tekst. Verras je gasten met teksten als: “hoera, wij gaan trouwen of hoera, wij krijgen een baby”. Welke koffiebeker met opdruk je ook kiest, de mogelijkheden qua tekst zijn natuurlijk eindeloos en het verrassingseffect is groot. Nu we toch denken aan het verrassingseffect, heb je al nagedacht over de mogelijkheid van een koffiebeker met jouw bedrijfsnaam? Als vanaf 500 bekers! Bedrukte bekers zijn namelijk zeer effectief als je een boodschap op een originele en positieve manier wilt overbrengen. Op die manier laat je op een sympathieke manier waar je bedrijf voor staat en vergroot je in rap tempo de naamsbekendheid. Straal ook kwaliteit uit met onze bedrukte bekers waar jouw bedrijfsnaam op staat vermeld. Onze PS automaatbekers worden professioneel bedrukt in maximaal 6 PMS kleuren. De vermelde prijs is inclusief 1-kleur bedrukking. Jouw ontwerp of logo kun je direct bij je bestelling uploaden (PDF of AI formaat, minimaal 300dpi).

koffiebekers

 

Kleurenprint trekt extra aandacht

Horen of zien? Uit recent onderzoek blijkt dat we visuele content zo’n 6 x beter onthouden dan auditieve content. Ter vergelijk: van alle visuele content onthouden we 65%, tegen slechts 10% van procent van content via het gehoor. Uit onderzoek blijkt verder dat een print op koffiebekers in kleur de aandacht zo’n 2 seconden vasthoudt. Bij een koffiebeker zonder kleuren en met alleen een pakkende tekst is dat een stuk minder, namelijk zo’n 0,6 seconden. Beken ook kleur, met een eigen bedrukking. Zo trek je eenvoudig de aandacht! Ook jouw bedrijf kan zich dus uitermate goed profileren door koffiebekers te laten bedrukken. Jouw logo of andere huisstijlelementen prachtig bedrukt op onze koffiebekers. Een informatieve illustratie (infographic) of andere afbeeldingen? Het maakt informatie snel duidelijk, makkelijk te onthouden en zeer toegankelijk. Geweldig toch dat jouw bedrijf wordt onthouden door iets heel simpels als koffiebekers. Succes verzekerd!