Koper in huis

Wil jij graag koper in huis? Koper geeft een fraaie uitstraling aan je interieur. Er zijn ontzettend veel manieren waarop je dit toe kunt voegen aan je woning. Wel is het goed om het niet te combineren met veel andere opvallende kleuren en elementen, zodat het geheel niet te druk wordt. Hoe kun je koper allemaal verwerken in je interieur? Je vindt hieronder wat manieren waarop je dit kunt doen.

Koperen verlichting

Verlichting is onmisbaar in je woning. Koper zie je vaak terug in verlichting. Er zijn veel verschillende lampen te koop waarin koper verwerkt is, of die zelfs helemaal van koper gemaakt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een koperen vloerlamp, een koperen hanglamp, maar ook een koperen tafellamp is bijvoorbeeld een optie. 

Koper in de keuken

Misschien denk je direct aan een koperen kraan bij koper in de keuken, maar er zijn nog veel meer manieren waarop je koper kunt toevoegen aan je keuken. Denk bijvoorbeeld aan een prullenbak van koper, koperen bestek, koperen pannen of bijvoorbeeld handvatten van koper op de keukenkastjes.

Koperen elementen in de slaapkamer

Ben je eenmaal bezig met het toevoegen van koper aan je interieur, dan kun je dit net zo goed ook doorvoeren in je slaapkamer. Je zou bijvoorbeeld een koperen keukenkastje kunnen kopen, een nachtlampje, een spiegel met koperen rand of een wasmand die gemaakt is van dit materiaal.

Koper in je badkamer

Ook koper in je badkamer is een optie. Hier kan het bijvoorbeeld gaan om een koperen doucheset (zoals eentje van deze website, met een bijpassende kopende kraan. Ook zijn er veel koperen accessoires verkrijgbaar. Niet alleen voor in je woonkamer, maar ook voor in de badkamer of voor op het toilet. Je kunt bijvoorbeeld voor een zeeppompje gaan met een koperen element erin verwerkt, of een fotolijstje met een koperen rand.