Ledprofiel kopen?

Bent u op zoek naar een mooie, duurzame en eenvoudig te installeren manier om uw huis te verlichten? Dan bent u bij de Ledprofielkoning aan het juiste adres! Wij bieden oplossingen aan voor led profielen door het hele huis, zodat u uw huis op een zo mooi mogelijke manier kan verlichten. Wij bieden zowel opbouw als inbouw als hoek profielen, waardoor u gemakkelijk een led profiel kan vinden voor uw huis. Bij de ledprofielkoning bieden wij led strips aan van hoogwaardige kwaliteit, zodat er altijd wel wat te vinden is voor uw huis.

Waarom een Ledprofiel

Ledprofielkoning is een onderdeel van de Ledkoning, en op onze website bieden wij alle soorten led verlichtingen aan, en ook losse accessoires, zodat u uw led profielen zo makkelijk mogelijk kan installeren. Maar waarom zou u kiezen voor ledprofielen?

  • Een ledprofiel zorgt voor een veel meer egalere verspreiding van het licht vergeleken met een traditionele ledstrip. Afhankelijk van de hoogte van het profiel en het aantal leds per meter wordt de verlichting als een egale streep weergegeven. 
  • Onze led profielen zijn gemaakt van aluminium, waardoor de strips beter gekoeld worden, en zo gaan uw led strips langer mee.
  • De profielen zorgen voor een gemakkelijkere montage, vooral op poreuze ondergronden en bij hout wil de originele ledstrip niet hechten, en daarom is een led profiel dus de oplossing. Deze kunnen namelijk gekit of geschroefd worden. 

Onze led profielen zijn van hoogwaardige kwaliteit, omdat wij direct bij de leverancier inkopen. Hierdoor hebben wij veel ervaring met de verschillende soorten kwaliteit aangeboden door onze leveranciers, en selecteren wij alleen het beste van het beste voor ons assortiment. Daarnaast worden al onze producten ook nog eens getest, waardoor onze kwaliteitsnormen hoog blijven en onze service uitstaat tegenover andere led strip verkopers. 

Prijs is immers niet het belangrijkste voor een led profiel. Toch willen wij er zeker van zijn dat u niet te veel betaald. Daarom zijn al onze profielen van hoge kwaliteit, voor een lage prijs. 

Onze hoek profielen zijn speciaal geschikt voor onder aan de muur, of onder aan een kast of plank. Hierdoor past deze mooi bij de inrichting van de rest van de kamer, en valt hij niet te veel op. 

Ledkoning: Voor uw led verlichting

Ledstrips zijn zeer gewild de afgelopen jaren. Ze bieden een mooie oplossing voor duurzame verlichting, en kosten ook niet te veel. Led profielen zijn behuizingen voor uw led strip, die er voor zorgen dat het licht mooi en egaal wordt gespreid, en ook een gemakkelijke montagemanier aanbied. Zo kijkt u niet direct tegen de lelijke led strip aan, maar tegen een mooie egale rand van licht. 

Bent u dus op zoek naar een mooie manier om uw huis te verlichten? Neem snel een kijkje op de website van Ledprofielkoning om een Led profiel te bestellen geschikt voor uw huishouden. De installatie is gemakkelijk, en de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem dus gerust een kijkje tussen ons assortiment, of neem contact op met ons via onze website, en vind de juiste led strip of led profiel voor uw huishouden! De ledkoning, voor uw led verlichting!

Lees meer…