Leer de ledlamp kennen

Ze zijn energiezuinig, ze gaan lekker lang mee en ze geven vol licht zonder heette worden. Maak kennis met ledlampen. En wie denkt dat ledlampen hierdoor geen sfeer uitstralen, heeft het mis. Ze zijn er tegenwoordig namelijk in de meest uiteenlopende varianten. Warme kleuren, mooie vormen en prachtige exemplaren die geen lampenkap meer nodig hebben. En gaat u lekker klussen? Dan pakt u toch een led bouwlamp? Wilt u echt helemaal op de energie neutrale tour? Dan gaat u voor de led solar lampen. Deze laden zich op door middel van zonlicht en zijn net zo krachtig als gewone ledlampen. Ze verbruiken 0% energie en zijn nog draadloos ook. Hang ze simpel op een zonnige plaats, bijvoorbeeld aan het huis of de schuur. De lamp doet de rest.

Meer informatie?

Aan te raden is om alle lampen en benodigdheden als fittingen, plafondkappen en dimmers bij dezelfde leverancier aan te schaffen, zodat alle onderdelen goed bij elkaar passen en van dezelfde kwaliteit zijn. Wij kunnen ons voorstellen dat u over een specifieke lamp graag meer informatie wilt krijgen, alvorens u hem bestelt. Wij raden daarom aan eens contact op te nemen met de specialisten van ledlampenkopen.nu. Hier kunt u telefonisch, via mail of zelfs via de chat vrijblijvend contact opnemen. De klantenservice is iedere werkdag tussen 9 en 12:30 en tussen 13:00 en 17 uur bereikbaar. Ook kunt u op afspraak de showroom in Cuijk bezoeken. Eerder klanten beoordelen de service en snelle levering van ledlampenkopen.nu met een 9,4.

Bestellen en garantie

In slechts een paar muisklikken bent u eigenaar van nieuwe ledlampen. Bestelt u namelijk voor 23 uur, dan heeft u de nieuwe lampen morgen al in huis. De verzendkosten zijn gratis wanneer uw bestelling €50,- of meer bedraagt. Bij Ledlampenkopen.nu krijgt u veertien dagen de bedenktijd, binnen deze tijd kunt uw bestelling retourneren. De lampen en toebehoren bij ledlampenkopen.nu hebben 1 tot 5 jaargarantie.