LEOLUX: Een echt Hollands product

LeoLux

In Amersfoort maak je kennis met de grootste Leolux Select Store van Midden Nederland. Prachtige materialen, kleuren en vormen van dit gerenommeerde meubelmerk. Salontafels, eetkamers, fauteuils en banken met een eigenzinnig uiterlijk maar altijd verrassend. Lees alles over Leolux hier op de site. De verantwoorde productiewijze, comfort en levensduur vinden zij net zo belangrijk. De vakmensen van Leolux maken ieder meubel met de hand naar de wensen van de klant. Dit bied je als klant vele mogelijkheden betreft bekledingen, kleuren, maat en comfortopties. Wil je een bank die afwijkt in zithoogte? Ook dit is geen probleem bij Leolux.

Kokwooncenter

Een design bank naar eigen smaak

De Leolux collectie bestaat uit banken die geschikt zijn voor iedere ruimte. Of je nu veel of weinig ruimte hebt, een mooie bank is altijd te vinden. Houd je van lekker eigenwijs of ben je meer van het klassieke model? Loungen, liggen of actief zitten bepaal je bij Leolux helemaal zelf. Er zijn vele comfort en maat opties om de perfecte bank te vinden, ook als je langer of korter bent dan de gemiddelde lengte. Ben je op zoek naar een leuke bijzettafel of salontafel? Leolux heeft ook deze in zijn assortiment.

Eigenzinnige fauteuils

LeoLux

De eigenzinnige fauteuils van Leolux vallen op in je huiskamer. De verschillende modellen en kleuren zorgen voor een eigenwijs accent in je interieur. Kleine details als een siernaad in een andere kleur geven de fauteuil een aparte afwerking. Maar boven het eigenzinnige draait alles om het zitcomfort, daarvoor koop je een fauteuil. De specialisten van Leolux weten exact hoe ze met de hand de meest comfortabele fauteuils moeten maken.