Leuke inspiratie voor kerstcadeaus

Het echte kerstgevoel. Wie is daar nu niet naar op zoek in de decembermaand?! De kersttijd is een tijd van meer aandacht voor elkaar. Bij Kerst horen natuurlijk ook kerstcadeaus. Wat is een beter moment dan om met Kerst elkaar eens extra te verwennen of in het zonnetje te zetten? Wij hebben voor jou een aantal leuke cadeaus om met Kerst te geven op een rijtje gezet. 

Sfeerlichten en kaarsen voor meer warmte in huis

Wat dacht je van een gezellig sfeerlichtje of een mooie kaars om iemand cadeau te geven? Gegarandeerd dat een dergelijk cadeau goed in smaak zal vallen. Want zeker in de decembermaand is wat extra licht en warmte in huis zeker welkom. Het gloedvolle kaarslicht zorgt meteen voor extra ambiance in huis. Bij de kerstversiering mogen sfeervolle kaarsen zeker niet ontbreken. Bovendien is een mooi lichtje in de vorm van een kaars of een waxinehouder een zeer geschikt item om het huis mee te decoreren. In het assortiment van Riverdale vind je ook nog eens heerlijke woodwick geurkaarsen. Een sfeervolle kaarsenhouder of mooie kaars is een echte opsteker om cadeau te krijgen en komt in ieder huis van pas en zeker in de kersttijd! 

Schalen, dienbladen, plateaus en trays

Wat is er leuker dan cadeau te krijgen dan een prachtige aardewerken schaal? Zo’n schaal is zeker van toegevoegde waarde en kun je voor velerlei doeleinden gebruiken. In de kersttijd wil iedereen het graag extra gezellig in huis maken en de vertrekken mooi decoreren. Een schaal die je mooi ergens kunt neerzetten maakt de woning extra sfeervol. Een dienblad of tray is ook een leuk cadeau-idee en leent zich prima als een decoratiestuk. Erg leuk ook om met de Kerst cadeau te geven samen met mooie kaarsen of sfeerlichtjes. Je kunt verschillende lichtjes en kaarsen met elkaar combineren op een mooi plateau, tray of schaal voor een ultiem en persoonlijk kerstcadeau. Ook Riverdale heeft een groot assortiment prachtige vormgegeven schalen, plateaus en trays van verschillende hoogwaardige materialen zoals aardewerk, metaal of hout die een lust zijn voor het oog! 

Unieke woonaccessoires

Voor de liefhebbers van mooie decoratie en woonaccessoires zijn er ook mooie klokken en fotolijstjes om cadeau te doen. Een mooie klok aan de wand , op de kast of schouw is een echte eyecatcher en kleedt het huis helemaal gezellig aan. De prachtig trendy Riverdale klokken zoals wandklokken en tafelklokken zorgen er ook nog eens voor dat je helemaal met de tijd meegaat en dat op een sfeervolle manier! Een fotolijstje is er om mooie herinneringen te koesteren en degene die jou lief is een mooi plaatsje in jouw huis te geven. Erg toepasselijk om cadeau te doen met de Kerst aan degene van wie je houdt of die je lief hebt. Zo krijgt de ontvanger van dit persoonlijke cadeau een waardevol item in handen, ideaal voor een persoonlijke invulling om het compleet te maken. Verder zijn ook mooie kussens en plaids ook leuk om cadeau te geven met de kerstdagen en de kersttijd gezellig door te komen!