Liggen er al keramische tegels in uw tuin?

Onze tuin is altijd al een beetje een rommeltje geweest. Met jonge kinderen is het runnen van een huishouden op zichzelf al hectisch maar het bijhouden van de tuin was een vak apart. Het verwelkte grasveldje wat we af en toe bijhielden lag er verwilderd bij en mijn schoonmoeder kon het niet laten om er wel eens in de week een kleine opmerking over te maken. Onze kinderen op hun beurt waren altijd vies van het spelen op het vieze gras waardoor ik vaak nog tot laat bezig was met het doen van de was terwijl ik eigenlijk liever lekker in de tuin had gezeten om nog even van de avond te genieten. Dan waren er nog onze buren die een prachtige tuin wisten neer te zetten, terwijl ze hier net zijn komen wonen! Je kunt het je niet voorstellen misschien maar ik was er ondertussen zo klaar mee en vond het tijd voor iets nieuws met onze tuin. Het was toch maar eens tijd om hier wat aan te gaan doen. Ik zag online vaak huizen voorbij komen met een mooie strakke tuin waar de kinderen vrij kunnen bewegen zonder dat hun kleren vies worden. Dat leek mij ook wel wat! Dan zou ik deze zomer mijn vriendinnen kunnen uitnodigen voor een heerlijk wijntje in de nieuwe tuin en zou ik me geen zorgen meer hoeven maken over het bijhouden van ons grasveld voor onkruid. Het leek me heel mooi om onze tuin vol te leggen met keramische tuintegels. Keramische tuintegels hebben een chique uiterlijk waardoor je er een meer huiselijke sfeer mee kunt neerzetten. Ook is een groot voordeel van Keramische tuintegels dat ze een stuk minder onderhoud vragen dan gras of andere planten. Een vriendinnetje van me had haar tuin laten doen door het team van vanharn.nl een bedrijf dat onder andere Keramische Tegels aanbiedt en hier veel verschillende soorten van aanbiedt. Ik vond het direct een goed idee en ben gaan informeren of onze tuin ook geschikt zou zijn voor keramische tegels. Dit bleek zeker het geval te zijn en ik heb direct een order gedaan.

Keramische tegels voor een heel goede prijs

Ze stonden al snel voor de deur om onze keramische tegels af te leveren. We konden ons geluk niet op en ik heb zowaar een glimlach van mijn schoonmoeders gezicht kunnen krijgen. Mijn kinderen zijn ook dolgelukkig met hun nieuwe tuin en de keramische tegels. Mijn vriendinnen zijn al drie keer langs geweest voor koffie en om ook hun mannen te overtuigen om deze prachtige keramische tegels aan te schaffen. Ik had niet verwacht dat ik zo blij zou kunnen zijn met keramische tegels maar wat een onwijze uitkomst!

Ook jouw tuin even lekker opknappen?


Als je wilt weten of keramische tegels ook een oplossing zouden kunnen zijn voor jou:

  • surf dan even naar vanharn.nl 
Neem contact met hen op en vraag een offerte bij ze aan
  • Ze nemen de tijd om je fijn te helpen en leveren zeker kwaliteit. 

  • Ons gezin kan ons geluk niet op en we gaan een prachtige zomer tegemoet dankzij onze nieuwe keramische tegels

Bekijk het aanbod zelf ook even op vanharn.nl.