Maak kennis met Refin tegels

Regge Tegels

Ze komen uit Italië, ze hebben stuk voor stuk een andere uitstraling en gaan ontzettend lang mee. We hebben het over Refin tegels. Deze tegels zijn afkomstig van leverancier Refin Ceramiche, dat sinds 1962 tot de internationale tegelmarkt behoort. Het Italiaanse merk maakt al ruim 50 jaar keramische producten, waaronder de bekende tegels. De keramische Refin tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit, doordat het bedrijf gebruikmaakt van de meest innovatieve productietechnieken. Het is dan ook niet vreemd dat Refin is uitgegroeid tot een van de grotere tegelmerken van dit moment. Niet alleen u als consument bent gek op deze tegels, ook architecten maken al jaren dankbaar gebruik van Refin tegels.

Raak niet uitgekeken op deze tegels

Het kan zomaar dat u er al eens overheen hebt gelopen, zonder dat u wist dat het Refin tegels waren. Wel is het aannemelijk dat u onder de indruk was van het uiterlijk van deze tegels. Refin tegels hebben namelijk een zeer sterke look. Neem alleen al de keramische tegel met de Belgische hardsteen look. Uit deze tegel straalt een robuuste, maar chique sfeer. De Refin Larix tegel lijkt als twee druppels water op een houten vloer, maar dan met de voordelen van de bestendigheid van tegels. U heeft dus uw favoriete warme look, met de voordelen van tegels. Opvallende verschijning is de Refin Kasai. Zoals de naam al doet vermoeden is hier Japan als inspiratie gebruikt. Hier komen bijzondere tegels als de Kasai Carta uit voort, met prachtige Japanse bloemen op een helder witte ondergrond. Het is nog slechts een deel van het assortiment Refin tegels waaruit u kunt kiezen.

Italiaanse kwaliteit in Enter

Gelukkig hoeft u niet zelf in de auto te stappen om de tegels in Italië op te halen. Een groot assortiment is gewoon in Nederland voorradig. Bijvoorbeeld bij Regge Tegels en Vloeren in Enter. Nog eenvoudiger? U kunt de tegels gewoon online bestellen. Het voordeel hiervan is dat u op uw gemak de verschillende soorten tegels kunt bekijken. Vindt u het lastig om uit dit grote assortiment een keuze te maken? Dan staan de specialisten voor u klaar met passend advies. U kunt hen bereiken per mail of bijvoorbeeld telefonisch.