Maatwerk meubels, een uniek resultaat

maatwerk meubels

Ben jij op zoek naar maatwerk meubels, dan ben je bij Wortman maatwerk meubelsmeubelen aan het juiste adres. Hier kunnen zij in eigen werkplaats aan al jouw wensen voldoen. Bovendien heb jij dan een uniek exemplaar, die nergens op de wereld te vinden is. Want jij kan geheel jouw eigen ontwerp door dit bedrijf laten uitvoeren, mits het haalbaar is natuurlijk.

Wil jij weten of zij iets voor jou kunnen betekenen, dan is het handig om hier een afspraak te maken. Door het maken van foto’s van de ruimte waar jij, bijvoorbeeld, jouw kast neer wilt zetten, kunnen zij een schets maken. Bij wederzijdse goedkeuring wordt van deze schets een 3d tekening gemaakt. Als ook deze wordt goedgekeurd gaan de medewerkers aan de slag. 

Bijzonder mooie maatwerk meubels laten maken

Omdat wij op zoek waren naar een unieke inrichting van onze woonkamer, zijn wij bij Wortman Meubelen terecht gekomen. Dit bedrijf weet als geen ander de mooiste meubels te ontwerpen en te maken. Het leuke is dat elk model dat hier uit de werkplaats komt, een uniek model is. De meubelen kunnen in verschillende houtsoorten worden aangeleverd, zoals Teakhout, Mahonie, Mindihout.

maatwerk meubelsWanneer jij van plan bent om Wortman in te schakelen om een mooi ontwerp te maken van een meubelstuk, moet je een afspraak maken. Hier kan je duidelijk maken wat je precies wilt en zij kunnen dan het één en ander al aanpassen. Zodra het ontwerp helemaal klaar is gaan zij ermee aan de slag. Om de kosten wat lager te kunnen houden, geven zij de wat makkelijke ontwerpen uit handen. Hiervoor hebben zij bepaalde adressen in het buitenland, die tegen een geringe vergoeding de mooiste ontwerpen maken. De wat gecompliceerde stukken, worden in de eigen werkplaats gemaakt. Al met al  een bedrijf die de vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan.