Meer tijd doorbrengen in de tuin? Maak het gezellig!

Heb je een tuin en breng je hier maar weinig tijd in door? Waarschijnlijk omdat de tuin momenteel niet echt gezellig is. En dat is zonde! Sinds de opkomst van corona, zijn we steeds maar aan huis gebonden. Dan is het juist lekker om even te kunnen ontspannen aan de muren binnenshuis en door in de tuin te gaan zitten. In deze blog geven we je een aantal tips die voor meer sfeer in jouw tuin zorgen. Zo wordt de tuin een uitnodigende plek waar je graag tijd doorbrengt! 

Bestrating vormt de basis

In de tuin wil je natuurlijk veel groen zien. Daarnaast is bestrating belangrijk. Je wilt een zitje kunnen creëren waar je heerlijk kunt ontspannen. Heb je al jaren dezelfde saaie bestrating liggen? Op het gebied van bestrating is er anno 2022 heel wat mogelijk! Ga een langs bij Bestratingsmarkt in Heerde om alle mogelijkheden te bekijken. Vind je het lastig om vanaf een tekening te zien hoe de bestrating er bij komt te liggen in jouw tuin? Tegenwoordig is het mogelijk om met een virtuele bril precies te zien hoe jouw nieuwe tuin eruit komt te zien! Zo bekijk je bijvoorbeeld de nieuwste vt wonen tuintegels in jouw tuin. Meer weten? Ga naar https://www.bestratingsmarkt.com/

Een gezellige loungehoek (met vloerkleed!) 

Lekker ontspannen in de tuin? Dat doe je door een gezellige zithoek te creëren. Kies voor een mooie loungebank en plaats een vloerkleed in jouw tuin. 

Een vuurkorf! 

Gezelligheid in de tuin? Ga samen rondom de vuurkorf zitten! 

Tuinschilderijen

Schutting zijn praktisch, maar vaak niet erg gezellig. Daar kun je verandering in brengen door tuinschilderijen op te hangen aan de schutting! 

Heb jij zelf nog tips om een saaie tuin om te toveren tot een sfeervolle buitenruimte? Laat het ons weten in de reacties onderaan deze blog!