Op mypalmshop.nl kon ik leuke nieuwe palmen uitzoeken

palmshop

palmshop

Online shoppen

Wist je dat je bij mypalmshop.nl online planten kunt shoppen? Niet zomaar planten, mypalmshop.nl heeft namelijk de mooiste palmen! Zelf heb ik er ook een aantal palmen gekocht, voor mij zelf en voor mijn moeder. Wij zijn er beiden erg tevreden over, want ze zien er goed gezond uit en geven een hoop sfeer aan een ruimte! Palmen kunnen erg groot worden en daar hoop ik dan ook op. Niet lang geleden ben ik verhuisd en nu hebben mijn man en ik een erg groot huis. Hartstikke leuk natuurlijk, maar de ruimte moet wel een beetje opgevuld worden. Een hal in ons huis is nu voorzien van twee mooie grote palmen. Daarvoor hebben wij ook twee grote potten gekocht, die perfect matchen bij de rest van ons interieur. Mijn moeder heeft haar palmen in de woonkamer gezet, waar ze ook erg mooi staan.

palmshop

Nieuw interieur

Toen wij een nieuw huis kregen, wilde ik ook een nieuw interieur. Het thema palmboom was al naar voren gekomen. Wij besloten de stijl van onze woning in een exotische sfeer te creëren, veel gebruik van groene en blauw kleuren maar ook oranje en geel. De palmen dragen hier perfect aan bij! Nu wij My Palm shop kennen, kunnen wij ook eens gaan kijken hoe wij een exotische tuinstijl creëren. Ik vind het altijd prachtig wanneer huis en tuin een zelfde stijl hebben en zo naadloos in elkaar opgaan. Bij ons draait alles om sfeer en dat lukt ons nu erg goed! Wat vinden jullie belangrijk in huis?